Attól függ miben...mondjuk csapnivaló kb kizárt. SnGben pedig ultraszipiszupi jó:D
90 fős SnG-re gondoltam. Neked, Holdenper van SC előfizetésed?
Nem akarok új topikot nyitni.
A pokerprolabs-t nézegetem. A rangsorolásban kártyalapokat és csillagokat használ. Viszont bővebb leírást nem találok a metódusról.
Hogyan-mikor lesz "Bubi két csillagos"-ból három csillagos? Milyen eredmény kell, hogy "ötcsillagos király"-ból
egycsillagos ász legyek?
Mennyire megbízható az oldal? Használják sokan?
Nem akarok új topikot nyitni.
A pokerprolabs-t nézegetem. A rangsorolásban kártyalapokat és csillagokat használ. Viszont bővebb leírást nem találok a metódusról.
Hogyan-mikor lesz "Bubi két csillagos"-ból három csillagos? Milyen eredmény kell, hogy "ötcsillagos király"-ból
egycsillagos ász legyek?
Mennyire megbízható az oldal? Használják sokan?
Régóta használom,van tournament shark előfizetésem,tökéletesen megvagyok vele elégedve.
A csillagok nekem se tiszták teljesen,de az tuti ,hogy nem csak a profitod alapján rangsorol,számít a tét a versenyek száma, a ROI ,szóval egy összetettebb dolog.
gl
Eddig mutatott mindenkiről mindent de pont 3 napja letiltották az előfizetők hozzáférését is.
De megtalálták a kiskaput,most nem számokat ír ki,hanem minigrafikonokon mutatja ,hogy ki mekkora fish:)!
Szóval működik a rendszer.
Ezt a verziót töltsd le ha ki akarod próbálni.:http://pokerprolabs.com/download/download_software/tournamentshark.exe
Igen van pár közös leosztásunk.
gl
Egy évre 50 dodó,az akadémián keresztül megtudod venni.
Sziasztok a kérdésem a következő lenne, Shark Scope hud ot lehet e használni a ps en? Ha nem akkor esetleg melyik teremben lehet használni. Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok a kérdésem a következő lenne, Shark Scope hud ot lehet e használni a ps en? Ha nem akkor esetleg melyik teremben lehet használni. Válaszokat előre is köszönöm.
Valaki magyarázza meg ezt nekem
Játékos: czarnyyy0 Sharkscope
SNG: 18 234 játék, 0,43 $ átl. profit, 5,92 $ átl, Buy-In, 5,8% ROI, 7 792 $ őssz profit, kép: 64
Játékos: czarnyyy0 prolabs
SNG 17 060 játék, -,0,58 átl. profit, 7,60 átl, Buy-In, -8,0% ROI, -9 915 $ őssz profit,
Azért itt a két monitorozó oldal, valamelyike nagyon nem okés.
...stampedlis pohárba lévő italra, ne mondják azt hogy ez bizony nagyfröccs!