ivan41
Válasz Holdenper kommentjére
2012. júl. 11. 16:55

Attól függ miben...mondjuk csapnivaló kb kizárt. SnGben pedig ultraszipiszupi jó:D

90 fős SnG-re gondoltam. Neked, Holdenper van SC előfizetésed?

Holdenper
Válasz ivan41 kommentjére
2012. júl. 11. 17:29

90 fős SnG-re gondoltam. Neked, Holdenper van SC előfizetésed?

Írtam privát üzenetet

ivan41
Válasz Holdenper kommentjére
2012. júl. 26. 11:41

Nem akarok új topikot nyitni.

A pokerprolabs-t nézegetem. A rangsorolásban kártyalapokat és csillagokat használ. Viszont bővebb leírást nem találok a metódusról.
Hogyan-mikor lesz "Bubi két csillagos"-ból három csillagos? Milyen eredmény kell, hogy "ötcsillagos király"-ból
egycsillagos ász legyek?
Mennyire megbízható az oldal? Használják sokan?

ivanesz
2012. júl. 26. 12:02

Nem akarok új topikot nyitni.

A pokerprolabs-t nézegetem. A rangsorolásban kártyalapokat és csillagokat használ. Viszont bővebb leírást nem találok a metódusról.
Hogyan-mikor lesz "Bubi két csillagos"-ból három csillagos? Milyen eredmény kell, hogy "ötcsillagos király"-ból
egycsillagos ász legyek?
Mennyire megbízható az oldal? Használják sokan?

Régóta használom,van tournament shark előfizetésem,tökéletesen megvagyok vele elégedve.
A csillagok nekem se tiszták teljesen,de az tuti ,hogy nem csak a profitod alapján rangsorol,számít a tét a versenyek száma, a ROI ,szóval egy összetettebb dolog.
gl

ivan41
Válasz ivanesz kommentjére
2012. júl. 26. 12:20

Régóta használom,van tournament shark előfizetésem,tökéletesen megvagyok vele elégedve.
A csillagok nekem se tiszták teljesen,de az tuti ,hogy nem csak a profitod alapján rangsorol,számít a tét a versenyek száma, a ROI ,szóval egy összetettebb dolog.
gl

Köszi a választ.
Lehet, hogy megérné rá előfizetni? Láttam van ingyen letölthető verzió. Ez mennyi időre szól, vagy hogy működik?
Mivel a PS bekeményített, így most a ROI és a profit adatok nem láthatók. Előfizetéskor igen?

Ivanesz Druszám! Ugyanezen a nickkel játszol a PS-en? Mert akkor már ültünk párszor egy asztalnál.

ivanesz
2012. júl. 26. 13:02

Eddig mutatott mindenkiről mindent de pont 3 napja letiltották az előfizetők hozzáférését is.
De megtalálták a kiskaput,most nem számokat ír ki,hanem minigrafikonokon mutatja ,hogy ki mekkora fish:)!
Szóval működik a rendszer.
Ezt a verziót töltsd le ha ki akarod próbálni.:http://pokerprolabs.com/download/download_software/tournamentshark.exe

Igen van pár közös leosztásunk.

gl

ivanesz
2012. júl. 26. 13:05

Egy évre 50 dodó,az akadémián keresztül megtudod venni.

Late Reg
2012. aug. 5. 14:07

Sziasztok a kérdésem a következő lenne, Shark Scope hud ot lehet e használni a ps en? Ha nem akkor esetleg melyik teremben lehet használni. Válaszokat előre is köszönöm.

Slynzor
Válasz Late Reg kommentjére
2012. aug. 5. 14:25

Sziasztok a kérdésem a következő lenne, Shark Scope hud ot lehet e használni a ps en? Ha nem akkor esetleg melyik teremben lehet használni. Válaszokat előre is köszönöm.

SharkScope

Jobb oldalon Hud supported sites. Ott van a PS is, de nem hiszem, hogy sok haszna lenne, mert ha jól tudom a legtöbb játékos úgyis le van tiltva.

ivan41
Válasz Slynzor kommentjére
2012. aug. 18. 0:17

Valaki magyarázza meg ezt nekem

Játékos: czarnyyy0 Sharkscope

SNG: 18 234 játék, 0,43 $ átl. profit, 5,92 $ átl, Buy-In, 5,8% ROI, 7 792 $ őssz profit, kép: 64

Játékos: czarnyyy0 prolabs

SNG 17 060 játék, -,0,58 átl. profit, 7,60 átl, Buy-In, -8,0% ROI, -9 915 $ őssz profit,

Azért itt a két monitorozó oldal, valamelyike nagyon nem okés.

...stampedlis pohárba lévő italra, ne mondják azt hogy ez bizony nagyfröccs!

Élő ügyfélszolgálat