tazpoker
Válasz medgypeti kommentjére
2009. dec. 14. 23:01
Hát FTP elég sokmindent tud, többet mint gondolnád!Az a kérdés, hogy foglalkoznak-e vele.
Hacsak nem ők üzemeltetik ezt az oldalt, akkor nem tudják hogy használod.
10 mp gondolkodással később:
Nem lehetetlen lekérdezni windowsban az általad éppen nézett web oldalak url-jét... Azért az elég durva lenne, ha a poker kliens más programok/adatok után kutatna a gépemen. De ha belegondolok ez sem lehetetlen, hiszen simán le lehet kérni a task manager process-eit.
(Megoldás: kell egy külön gép a web oldal használatához, az sem árt ha külön IP-vel. :D)
titcar
Válasz tazpoker kommentjére
2009. dec. 15. 0:37
Hacsak nem ők üzemeltetik ezt az oldalt, akkor nem tudják hogy használod.
10 mp gondolkodással később:
Nem lehetetlen lekérdezni windowsban az általad éppen nézett web oldalak url-jét... Azért az elég durva lenne, ha a poker kliens más programok/adatok után kutatna a gépemen. De ha belegondolok ez sem lehetetlen, hiszen simán le lehet kérni a task manager process-eit.
(Megoldás: kell egy külön gép a web oldal használatához, az sem árt ha külön IP-vel. :D)
mint ahogy írod is ha akarják tudják csekkolni. de én erről mondjuk semmit nem tudok, hogy lehet-e vagy nem.
audiosultan
Válasz titcar kommentjére
2009. dec. 15. 2:44
mint ahogy írod is ha akarják tudják csekkolni. de én erről mondjuk semmit nem tudok, hogy lehet-e vagy nem.
ez mondjuk sztem már jogilag aggályos, hogy a személyes holmikban tudnak turkálni....
titcar
Válasz audiosultan kommentjére
2009. dec. 15. 3:14
ez mondjuk sztem már jogilag aggályos, hogy a személyes holmikban tudnak turkálni....
az mitől személyes holmi, hogy nézel-e egy bizonyos oldalt vagy nem?
amúgy ha akarnának a tényleges személyes cuccaid közt is tudnának "túrkálni", de:
1, nem akarják (mégis minek?)
2, nincs rá kapacitásuk ez nyílvánvaló
3, valóban aggályos lenne és ha kiderülne, azon pár nagyságrenddel többet buknának, mitn amit ezen nyerhetnének
a rövidebb válasz meg: ülj le egyes :D
ps: előző hsz-emben a lehet-e vagy sem az a TC-re vonatkozott, hogy abban írják-e hogy enm lehet (visszaolvasva nem egyértelmű)
Angyisz
2009. dec. 15. 16:11
Handhistories
Sziasztok!
Vett már itt valaki handhistory-kat? Bodog-os érdekelne, hogy milyen "minőségű".
V.Peti
Válasz Angyisz kommentjére
2010. ápr. 2. 9:49
megint rossz. mi lesz a következő; a kenyér??
Rajon8
Válasz V.Peti kommentjére
2010. ápr. 2. 10:15
crazy3317
Válasz V.Peti kommentjére
2010. ápr. 2. 22:25
megint rossz. mi lesz a következő; a kenyér??
Tibike előadásában jobban átjött, de azért nem volt rossz.
tarisznya
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. ápr. 10. 17:02
leosztasok
Sziasztok,
keszulok venni egy nagyobb eresztest a PS SH NL25-re, aki szeretne betarsulni irjon nekem.
tovabbi szep napot
Tarisznya
ezah
2010. ápr. 10. 18:17
az mitől személyes holmi, hogy nézel-e egy bizonyos oldalt vagy nem?
ps: előző hsz-emben a lehet-e vagy sem az a TC-re vonatkozott, hogy abban írják-e hogy nem lehet (visszaolvasva nem egyértelmű)
Végül is a TC-ben annyit írnak, hogy tilos minden olyan információt használni, melyet nem úgy szereztél meg, hogy játszottál az asztalon. Természetesen azt nem tudják megnézni, hogy a HM-be importáld hand-ek honnan származnak, de én úgy tudom bannoltak már arcot tableratings.com használata miatt.
Íme egy thread:
Banned from Full Tilt Poker - Internet Poker - Online Poker Forum