Ti mikor fektettetek be egy tracker softwarebe?
Hello!
Augusztusban kezdtem játszani 25 dollárból NL2FR-en.
Sikerült eljutnom 150 dollárig és most azon gondolkozom érdemes lenne-e már most megvenni a HM2-t?
A 60 dolláros ár a bankrollom elég nagy észét teszi ki ezért vacillálok.
Most úgy érzem nem csak "néhány hetes fellángolásról" van szó, hanem szívesen játszanék tovább és kipróbálnám magam magasabb szinteken is.
Tehát a kérdésem a következő:
Ti mikor vettétek meg a HUDot magatoknak? Rögtön az elején? Vagy tapasztalataitok alapján még egy darabig el lehet lenni nélküle is és inkább játsszak és tanulgassam tovább az alapokat aztán majd meglátom?
Előre is köszönök minden hozzászólást!
Szerintem ne vegyel. PT3-at szedd le, 60 napig ingyenesen hasznalhatod. Ha lejart a 60 nap, akkor csinalsz windowson egy uj user accountot, es ujra felrakod.
Adj egy mailcímet
Ha ebből vennél még tényleg ne vegyél, de mindenféleképp használd! És adj egy mail címet maxikának.
Mondjuk most hogy belegondolok, először én is oktatóanyagokba fektettem bele, utána csak trackerbe.
Régebben volt akadémiás promók ahol ingyen ki lehetett játszani. Mostanában nincs ilyen?
45 dollárért a hm2 pro version egyik kódját odaadom neked :) ha érdekel, írj privátban.
Adj egy mailcímet
45 dollárért a hm2 pro version egyik kódját odaadom neked :) ha érdekel, írj privátban.
Szerintem ne vegyel. PT3-at szedd le, 60 napig ingyenesen hasznalhatod. Ha lejart a 60 nap, akkor csinalsz windowson egy uj user accountot, es ujra felrakod.
Nem értem pontosan, hogy az egyik kódját. ( Ennyire még nem ástam bele magam. )
De ha azt jelenti, hogy egy vásárló több kódot kap akkor köszönöm de nem. Ha veszek olyat szeretnék ami full az enyém és tuti nem lesz a hátam mögött átírva az email, vagy valami ami miatt utána nem tudom használni. Ne értsd félre nem rólad feltételezem, csak tudod itt nekem még mindenki ismeretlen.
Azért köszi az ajánlatot.