"A kérdés továbbra is adott! Várjuk rendszergazdik és hálózat építők segítségét:
Hogyan lehet a gépen az összes kimenő protot úgy letiltani, hogy csak 1 porton menjenek ki a kérések, és azt a Tor Vidalia kliense vezérelje?"
Helyt adok! Amikor FTP-t és PS.eu-t akartam elérni akkor sem engedte a klienseket megnyitni, hiába ment a TOR.
Ja, ez a TorVPN szerintem sem f@sza.
"Te most spanyolban vagy? Spanyol országban tüntettek hologammal, mert betiltották a tüntetéseket és a rendőrök lefényképezését?"
Ott vok, de erről a cuccról nem hallottam semmit.
Ma is érdekelnek a megoldások és holnap is fognak! Most komolyan: az akadémiának nem célja, h válaszoljon egy olyan kérdésre, ami valszeg sok embert érdekelne és ezáltal pénzt hoznának???
A PS és a FTP nem fut TOR alatt.
Egyszerű oka van, a szolgáltató érzékeli, hogy TOR szereveren csatlakozol és nem engedi.
Ellentétben a 888-cal, ahol látják, hogy TOR-on keresztül csatlakozol és örülnek, hogy olyan országból játszol, ahol ők le vannak tiltva.
Ezért kell az országot beállítani, hogy legalább mindig egy országból csatlakozz. És ha szerencséd van - és a kimenő port egy átlag felhasználóé - akkor nem látja, hogy TOR-on keresztül fut a vonal.
A Vattera például letiltja a felhasználókat, és közli TORon / VPN-en keresztül csatlakoztál és ezt tiltja a szabályzat.
A PS és a FTP nem fut TOR alatt.
Egyszerű oka van, a szolgáltató érzékeli, hogy TOR szereveren csatlakozol és nem engedi.
Ellentétben a 888-cal, ahol látják, hogy TOR-on keresztül csatlakozol és örülnek, hogy olyan országból játszol, ahol ők le vannak tiltva.
Ezért kell az országot beállítani, hogy legalább mindig egy országból csatlakozz. És ha szerencséd van - és a kimenő port egy átlag felhasználóé - akkor nem látja, hogy TOR-on keresztül fut a vonal.
A Vattera például letiltja a felhasználókat, és közli TORon / VPN-en keresztül csatlakoztál és ezt tiltja a szabályzat.
Ezzel kapcsolatban tudnátok nekem vmt mondani: Alapvetően veszélyes kapcsolat! - Az alkalmazásainak valamelyike létrehozott egy kapcsolatot a Tor-on a 91.235.132.213:443 irányba egy olyan protokollon keresztül, ami információt szivárogtathat az ön elérhetőségéről. Ellenőrizze, hogy az alkalmazása beállítása csak SOCKS4a vagy SOCKS5 protokollt használjon a távoli név feloldáshoz.
Utánanézek ennek a protokoll kérdésnek, de ha vki egyszerűen elmagyarázná nekem, h ez mit takar, hol lehet módosítani, kell e és ha kell, hogyan kell, annak nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm!
Ha beilleszted a böngésző címsorába a 91.235.132.213:443 számot, akkor kiadja az oldalt. Az utolsó 443-at nem kell beilleszteni. Ez a kimenő port száma. 443, vagy 80. Gondolom több ilyen sorod van.
Kiadja az oldalt, ahova csatlakozni akart a géped egy másik porton (443-as vagy a 80-as átlagos portok) én nem a Tort használta.
Általában google, vagy valamilyen média alkalmazás, vagy böngésző, vagy póker kliens reklám.
érdemes egyesével megnézni.
Nálad ez a Neteller oldal valamilyen információ kérése volt. Vagy a póker klisensen keresztül töltöttél a Neteller számládról. Vagy a kliens rántott be valamit a neteller oldaláról.
Ha beilleszted a böngésző címsorába a 91.235.132.213:443 számot, akkor kiadja az oldalt. Az utolsó 443-at nem kell beilleszteni. Ez a kimenő port száma. 443, vagy 80. Gondolom több ilyen sorod van.
Kiadja az oldalt, ahova csatlakozni akart a géped egy másik porton (443-as vagy a 80-as átlagos portok) én nem a Tort használta.
Általában google, vagy valamilyen média alkalmazás, vagy böngésző, vagy póker kliens reklám.
érdemes egyesével megnézni.
Nálad ez a Neteller oldal valamilyen információ kérése volt. Vagy a póker klisensen keresztül töltöttél a Neteller számládról. Vagy a kliens rántott be valamit a neteller oldaláról.
Remélem van közöttünk olyan, aki ért a TOR beállításokhoz. Csak még nem talált rá erre a fórumra.
Nagy szeretettel várjuk.
Remélem van közöttünk olyan, aki ért a TOR beállításokhoz. Csak még nem talált rá erre a fórumra.
Nagy szeretettel várjuk.
Up plz!