tourney és SnG tracker programot keresnék...
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy valamilyen, Sharkscope-hoz hasonló, de nem csak öt keresést engedélyező netes trackerről tudtok-e. Az officialpokerrangkings-ről is hallottam, de az a PS-os SnG-ket nem tárolja. Nekem pedig főleg emiatt lenne rá szükségem.
Előre is köszönöm segítségeteket!
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy valamilyen, Sharkscope-hoz hasonló, de nem csak öt keresést engedélyező netes trackerről tudtok-e. Az officialpokerrangkings-ről is hallottam, de az a PS-os SnG-ket nem tárolja. Nekem pedig főleg emiatt lenne rá szükségem.
Sziasztok!
Elő kell fizetni sharkscope-on, és akkor tudsz többet is keresni.
Másik alternatíva a evil knight â�� evil knight Poker Player Rankings on Full Tilt Poker, de ennek a szűrője nem annyira részletes.
Elő kell fizetni sharkscope-on, és akkor tudsz többet is keresni.
Másik alternatíva a evil knight â�� evil knight Poker Player Rankings on Full Tilt Poker, de ennek a szűrője nem annyira részletes a szűrője.
probalhatod ezt is, de itt a ROI -t csak akkor latod ha regszitraltat akarsz nezni..
Advanced Poker Odds Calculators, Poker Rankings And Poker Tools at PokerProLabs
azt hittem ingyenes kell, ha fizetos is jo, akkor csak is Sharkscope :)
probalhatod ezt is, de itt a ROI -t csak akkor latod ha regszitraltat akarsz nezni..
azt hittem ingyenes kell, ha fizetos is jo, akkor csak is Sharkscope :)
Ingyenes kellene alapvetően, nem szívesen költenék rá pénzt. A ROI-t meg ha nem látom, az nem baj, egy excel függvénnyel kiszámolom és nincs gond.
Ez a PokerProLabs-os jó lesz. :)
van nehany okos cuccuk, erdemes korulnezni, fel tudja rakni a statokat az asztalra ahol jatszol..
ingyenes de csak PS-t és FTP-t regisztrája