Virtuális tanulás
(lehet, hogy nem az a megfelelő fórum, de nem találtam jobbat)
Kíváncsi lennék, hogy előfizettetek e már valamelyik nagyobb pókeresen oldalon, tanulási szándékkal, és ha igen akkor mik a tapasztalatok.
Gondolok itt például a cardrunners, pokerxfactor, pokertv oldalakra, de ha van még más is az is érdekel.
Mi F16Fairlane-el a cardrunners-t használjuk, bár én csak ritkán és csak a videókat szoktam nézni.
Most gondolkodom, hogy esetleg a pokervt-re befizetek ......
Én is csak a stoxpokeres videókat nézem,abból is csak az mtt/sng....
Az MTT vidók kész élvezet,a coaching egy őrült,a videók többségében idiótázzák,én meg halálra röhögöm magam :D:D:D
Én a Cardrunners oldalra vagyok előfizetve. A tapasztalatok pozítivak, jó a fórum része is.
A videókat készítő játékosok alapján számomra vonzónak tűnik még a DeucesCracked oldal is. Itt nagy hangsúlyt fektetnek a videók minőségére is. Kacérkodok a gondolattal, hogy ide is regeljek.
Versenyjátékosoknak talán a PokerXFactor a megfelelő hely.
Fix limit játékosoknak meg talán a StoxPoker ajánlható.
DC elképesztő jó! annyira megfogott,hogy full tilten már DC-es az asztalom és stb! :)
csak ajánlani tudom mert a minőség ezerszer jobb mint stoxon pl.
CardR. nem ismerem...még ;)
Nekem volt 2+ ev CR majd most cca 1/2 eve DC.
Meg Stox videket meg lattam joparat.
Ha vki kezdo az szinte biztos ,hogy komplett penzkidobas nem a DCre befizetni.
A DC olyan mertekben tematikusabb, minosegibb, osszefogottabb...etc. mint az osszes tobbi ,hogy cca "no contest" a dolog. Raadasul nincs DRM de ugye az a legkevesebb mivel a CRnel ha okos az ember meg toressel sem kell foglalkozni ........
A CRre meg befizet az ember pl. felevente egyszer 1 honapra es azt a par videt leszedi ami egyaltalan er vmit. A CRre en szemelyszerint semmikeppen nem fizetnek be.
A CR forumon fogalmazta meg jol az egyik srac :
"Someone opening 4 tables and camtasia, clicking record, and hoping some good content occurs was good enough for 2006, but it is no longer acceptable now."
A Leggon biztosan nagyon minosegiek es a leirasok alapjan joval inkabb halado szintuek a videk erre garancia Bobbo ,aej..etc.
Egyebkent allitolag amiota TheBryce meg a leatherass a Stoxnal van azota azok is nagyon fejlodnek.
A Pokervtt vagy mit azt meg felejtsd el.
néztem a DeucesCracked-t... ott tényleg letölthetők a videók?? (nincs DMR - ezzel igazából nem vagyok tisztában, hogy mit is jelent...)
néztem a DeucesCracked-t... ott tényleg letölthetők a videók?? (nincs DMR - ezzel igazából nem vagyok tisztában, hogy mit is jelent...)
deucescracked! csakiskizárólag.
stoxpoker nagy gagyi hozzá képest.
Ha vannak valakinek DC videói, dobhatna egy privátot. Kizárólag azért, mert kíváncsi vagyok rá és arra, hogy megérné-e nekem :)
1. a high stakes videóknak microlimitesként hasznát vehetem ?
2.csak azért mert sok sok video nl600 nl1k és ilyesmi magaságban készül, és én vhogy direkt nl25-100 videókat keresem
3. DEUCESCRACKED!