...
nálad lesz a gond, amiket leirtál, nekem mind tökéletes, kivéve a kliens, mert azt nem használom. de a starcraft kifejezetten szereti :D
azon kivül nekem gyorsabb is, azért ha felteszed és várod a csodát nem fog megtörténni, ha gyengébb gépre teszed, kell egy kicsit állitgatni rajta, mert alapba azért ujabb gépekre tervezték.
x mouse funkciót hogy lehet baállítani win 7 alatt?
KÖSZI!
Van ez a szerződés, hogy felsőoktatásban részt vevők számára vannak ingyé szoftverek. Ha minden igaz akkor több gépre is lehet telepíteni. Ehhez olyan csomagot kell választani ami erre alkalmas, vagy eleve olyan kulcsot kapok amit többszöri aktiválásra is használhatok?
Budapest University of Technology and Economics - VIK - MSDNAA | Academic Software Discounts
Ezek között van olyan ami több gépre telepíthető?
Van ez a szerződés, hogy felsőoktatásban részt vevők számára vannak ingyé szoftverek. Ha minden igaz akkor több gépre is lehet telepíteni. Ehhez olyan csomagot kell választani ami erre alkalmas, vagy eleve olyan kulcsot kapok amit többszöri aktiválásra is használhatok?
Budapest University of Technology and Economics - VIK - MSDNAA | Academic Software Discounts
Ezek között van olyan ami több gépre telepíthető?
GYIK-ban.
K: Mit tegyek, ha nem tudom a második számítógépemen (otthoni, laptop) aktiválni a szoftvert?
V: Írjon levelet az MSDNAA adminisztrátornak "Második aktiválás" tárggyal.Ebből nekem az jön le, hogy lehet több gépre.
GYIK-ban.
Ebből nekem az jön le, hogy lehet több gépre.
Én azt olvastam, hogy hallgatóknak már nem jár az ingyen szoftver.
Én azt olvastam, hogy hallgatóknak már nem jár az ingyen szoftver.
Windows 7 vagy 8?
Sziasztok!
Ha most telepítenéd újra a géped, akkor a Win7-at vagy a Win8-at raknád fel?
Melyik vírusirtót érdemes használni?
Előre is köszi a válaszokat!