Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

redoubtable
Válasz zvar19 kommentjére
2013. dec. 18. 16:51

lol mi a tökömet aggódtok? de most komolyan... hányszor kell már levezetnem, hogy a stars (+ftp) miért is fog licencet venni?! ezen felül mit gondoltok, ha nem venne, akkor hirdetne még a tvben folyamatosan főműsoridőben? kajak nem értem az embereket.

Ha igényt tartanának a licenszre már megigényelték volna.

zend
Válasz redoubtable kommentjére
2013. dec. 18. 16:57

Ha tudnák hogy kitől kéne igényelni lehet hogy már megigényelték volna.

jefffryys
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. dec. 18. 16:57

Ahhoz képest hogy minden második posztodban köpködöd őket hogy ilyen csaló terem meg olyan csaló terem, még kifizetnéd a koncessziós díjat is helyettük.
Ismered a a viccet a medvével meg a vadásszal? :))

Az, hogy csalnak ill. hogy ***** sok pénzt fogok még náluk keresni, az az én beteg agyamban elfér egymás mellett.
És istenbizony letenném jan. 1-én a rám eső részt, ha utána 100% törvényesen játszhatnék, és ha jön a NAV, hogy ez mibűl van, akkor mutathatnám nekik a bankszámlámon a PS utalásokat.

zvar19
Válasz redoubtable kommentjére
2013. dec. 18. 17:09

honnan tudod, hogy mi zajlik a háttérben? lehet, hogy már rég kész a lepapirozása a dolgoknak, csak a bejelentés valami miatt csúszik avagy direkt várnak vele. esetleg nem lehet még igényelni, mert nincs kész a tervezet rendesen, stbstbstb. szar lehet ilyen negatív embernek lenni :(

cappy16
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 19. 9:25

Sziasztok!Nekem 2 kérdésem lenne:
1. Szerintetek érdemes még január előtt kiutalni a bankroll nagyobb százalékát, hogy ha beb*sz a gebasz nehogy az legyen h nem tudunk hozzá férni a pénzhez, vagy ilyen nem fordulhat elő?
2. Arra lennék kíváncsi, h akik nagyobb összegeket szoktak kiutalni, azt milyen számlára teszik,milyen számlára érdemes, ill. adóznak-e utána :) ha igen milyen módon és ha nem, nem félnek e attól,h egy több ezer dolcsis kiutaláskor megkeresi őket a NAV?
előre is köszi a válaszokat!

trixilw
Válasz cappy16 kommentjére
2013. dec. 19. 9:35

1. Szerintetek érdemes még január előtt kiutalni a bankroll nagyobb százalékát, hogy ha beb*sz a gebasz nehogy az legyen h nem tudunk hozzá férni a pénzhez, vagy ilyen nem fordulhat elő?
2. Arra lennék kíváncsi, h akik nagyobb összegeket szoktak kiutalni, azt milyen számlára teszik,milyen számlára érdemes, ill. adóznak-e utána :) ha igen milyen módon és ha nem, nem félnek e attól,h egy több ezer dolcsis kiutaláskor megkeresi őket a NAV?

Tisztelt NAV, mi vagy becsületesen adózó polgárok vagyunk vagy bukó fishek akiknek csak a szájuk jár és nagyzolunk. Nincs semmi titkolnivalónk, pénzünk sincs.

Egyébként Srill a válasz mindkét kérdésedre egy bizonyos összegig, afelett pedig külföldi bankszámla és állampolgárság, de valamilyen afrikai vagy távol-keleti országban.

lussef
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 22. 18:00

Érdemes elolvasni akit érdekel, hogy hol is tartunk.Szerencsejáték hírportál: FortunaWeb - tiszta szerencse

ftmatg
Válasz lussef kommentjére
2013. dec. 23. 19:41

Azon morfondírozok, hogy a törvény szervezőt és játéktípust említ. Ezek szerint ha a Rational Group kér és kap engedélyt pókerre, akkor abban benne van a PS és az FTP is? Úgy már csak megéri nekik.

apuka77
2013. dec. 23. 21:41

Nincs fekete hétfő, nincs világvége még január 1.-én sem lesz hirtelen elérhetetlenek az oldalak és végképp nem nyelik be a pénzeket, nem értem miért paráztok.

Krono
2013. dec. 23. 22:37

Én személy szerint Erzsébet-utalványban szoktam kérni a kifizetést.

Élő ügyfélszolgálat