mennyi Soros-bérenc van itt kérem szépen.
Magyarország erős és büszke európai ország!!
Volt 1490-ben.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy most hogy is állunk pontosan ebben az ügyben? Őszintén megmondva elegendő tiszta jövedelemmel rendelkezem ahhoz, hogy kockáztassak azzal, hogy fekete ill szürke zónában lévő dolgokat csináljak.
Amióta bejött ez a blokkolásos dolog, felhagytam az online pokerrel és sportfogadást is csak a Tippmixpro-n keresztül csinálom.
Ezért az érdekelne, hogy ha mondjuk valamelyik sportfogadó oldalról ami nem a Tippmixpro kifizetést intézek a számlámra, akkor az úgy fog minősülni, mintha a pro-ról jött volna, vagy továbbra is az elméleti 40% adó terhelné???
Pokernél ugyanez a kérdésem, hogy továbbra is marad a vpn-es opció és különböző online tárcák használata, vagy lehet mostantól magyar számlára is kifizetést kérni??
semmi sem változott, a magyar jogszabályok ugyanúgy élnek, kivéve hogy knázi kimondták hogy a magyar szabályozás ellentétes az EU joggal
Hali lehet én tul egyszerü vagyok de mikor kifizetek starsról akkor a saját nevemen lévő OTP számlára simán jön a pénz.2-3 nap alatt.eddig senki nem keresett hogy adózzak le :D nem is fogok az biztos.Igaz egyszerre max 5-800 $ volt,nagyobbakat nem inditok.ugyhogy szerintem ilyen kissebb összegeket nemhinném hogy észrevesznek.de ez az én véleményem.
Hali lehet én tul egyszerü vagyok de mikor kifizetek starsról akkor a saját nevemen lévő OTP számlára simán jön a pénz.2-3 nap alatt.eddig senki nem keresett hogy adózzak le :D nem is fogok az biztos.Igaz egyszerre max 5-800 $ volt,nagyobbakat nem inditok.ugyhogy szerintem ilyen kissebb összegeket nemhinném hogy észrevesznek.de ez az én véleményem.
Már régota szetintem vagy 5 éve de nem havi szinten.mikor hogy megy de szerintem egy évbe volt 7-8kifizetésem is.szoval passzolom énis hogy mit figyelnek de eddig senki nem jelentkezett az adoért.
Nálam ugyanez, én lassan 10 éve utalom le OTP-s számlára átlagban havonta egyszer, sajnos nyilván nem nagy összegeket, de senki nem szólt még egy szót se, szóval mehet nyugodtan.
Legjobb lenne betiltanának minden szerencsejátékot de úgy hogy elérhetetlen legyen a nem zsenik számára. . Vagy akár lehet legális is csak a 15% adót meg a 27% tb-t vonják le
Legjobb lenne betiltanának minden szerencsejátékot de úgy hogy elérhetetlen legyen a nem zsenik számára. . Vagy akár lehet legális is csak a 15% adót meg a 27% tb-t vonják le