PS-ről én is tudok, party és unibet az elején elzárkózott, most nem tudom mi van velük. A bwin, betfair is érdekelne, mint európai nagy terem...
Ezzel a szabályozással a nemzetközi cégek, amelyek most elérhető online szolgáltatást nyújtanak a játékosoknak, kiesnek a rendszerből.
Nem hiszem, hogy betiltanák az online pókert Mo.-on. Ilyen nincs sehol az EU-ban, vagyis én nem tudok róla, hogy lenne olyan tagállam, ahonnan ne lehetne játszani. Más oldalon olvastam, hogy figyelembe veszik az úgynevezett Zöld könyvet: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2011:0128:FIN:HU:PDF
Abban pedig az is szerepel, hogy a póker nem teljesen szerencsejáték, abban az értelemben, mint a kaparós sorsjegy vagy a játékgépek. Emellett az EU-ban nem lehet egy cégnek monopóliumot biztosítani (pl.: ezért is lehet áramszolgáltatót választani, hiába ugyanazon a vezetéken jön az áram). Tehát minimum két teremnek engedélyt kell adni, ha lesz szabályozás.
Azt még megjegyezném, hogy minden állam, ahol eddig volt szabályozás (francia, spanyol, olasz), ott nem kitiltani akarták a termeket, hanem megadóztatni. Mivel Mo. kis ország, szerintem nem leszünk elkülönítve más piacoktól. Tehát várhatóan olyan szabályozás fog születni, legalábbis én úgy gondolom, hogy a termek tovább működnek majd a mostani formában, csak adóznak majd az államnak. Az, hogy a játékosokat, hogyan akarják megadóztatni megint más kérdés.
Tehát várhatóan olyan szabályozás fog születni, legalábbis én úgy gondolom, hogy a termek tovább működnek majd a mostani formában, csak adóznak majd az államnak. Az, hogy a játékosokat, hogyan akarják megadóztatni megint más kérdés.
proxy szerver.
Igen, de itt van a Télapó, nemsokára 2012, a költségvetést ha jól tudom, elfogadták, de még mindig nem lehet semmi biztosat tudni. Attól tartok, ők sem tudják, mit és hogyan akarnak. Nehogy január 1-ével blokkoljanak minden termet, aztán majd még a pénzt sem tudjuk kivenni...
Ilyen lejárató kampány után ha valaki játszik a Szerencsejáték Zrt allin kupáján, annak ilyen zongorát kívánok a fejére. Hogy miért? Mert 10% overlay és no fee miatt hajlandó részt venni egy olyan szervezet versenyén ami a pókert kb a legnagyobb bűnként állítja be a médiába, nem sajnálva több 10 milliós költségvetést. (személyes véleményem)
nem tiltanak be semmilyen oldalt, kötelezik a szolgáltatódat, hogy téged tiltson le, ha rossz oldalon vagy. a szolgáltató meg meg fogja tenni, hiszen az a -1 user (kb -1.000-30.000 össz.) nem érdeke, hogy összevesszen az állammal. a szolgáltató pedig szart se fog látni ha proxyn keresztül vagy (illetve van még jó pár módja pl. ugye a Tor), vagyis igen fog, de csak alapos megfigyelés alapján jöhetnek rá, amivel nem fognak baszakodni. (a csomagok bitről bitre való összehasonlítása időben, méretben, célállomásban, összetételben)
nem tiltanak be semmilyen oldalt, kötelezik a szolgáltatódat, hogy téged tiltson le, ha rossz oldalon vagy. a szolgáltató meg meg fogja tenni, hiszen az a -1 user (kb -1.000-30.000 össz.) nem érdeke, hogy összevesszen az állammal. a szolgáltató pedig szart se fog látni ha proxyn keresztül vagy (illetve van még jó pár módja pl. ugye a Tor), vagyis igen fog, de csak alapos megfigyelés alapján jöhetnek rá, amivel nem fognak baszakodni. (a csomagok bitről bitre való összehasonlítása időben, méretben, célállomásban, összetételben)
de ehhez még kell egy külföldi lakcím(vagy egy külföldi rokon/haver/stb)