arról nem tudni semmit hogy az eddig nyert pénzzel mi lesz, lehetseges, hogy x% adózhatok utanna vagy marad illegális? mihez fér hozza majd a nav? a számlaegyenlegemhez? mert ha igen akkor cashoutolni is kell.
arról nem tudni semmit hogy az eddig nyert pénzzel mi lesz, lehetseges, hogy x% adózhatok utanna vagy marad illegális? mihez fér hozza majd a nav? a számlaegyenlegemhez? mert ha igen akkor cashoutolni is kell.
Ti komolyan úgy gondoljátok, hogy ezekre a kérdésekre tud valaki 100%-os választ adni?
Ha eddig nem zavart, hogy az a pénz illegal, akkor miért pont most kezd el zavarni? Egyszerűen nem értem, magyarázd meg légy szíves. Örülj, hogy innentől kezdve nem kell a dunyhába rejteni a a bankót! No offence!
szeretnék venni egy lakást + ha meg lesz jogsi kocsit, de még sosem dolgoztam semmit pókeren kívül
A lakás az necces, okosan csináld!
Gazdaság: Szlovákiába járnak játszani a betiltott nyerőgépek szerelmesei - HVG.hu
"A környező országok közül egyelőre csak Horvátországnak sikerült profitálnia ebből a szegmensből: a netes szerencsejátékot ott is koncesszióhoz kötötték, melyből négyet adtak ki, így könnyen kontrollálható."
Horvátországban tehát 4 site vett licenszet. Feleannyian lakják, mint kis hazánkat, 4 teremnek még is megérte perkálni!
(Persze nem mind1, náluk milyen mértékű az adó, a magyar tervekhez képest)
"Az ellenőrizetlen piacról egyelőre lehetetlen pontos számot adni: egyes becslések szerint 100-150 ezer magyar kockáztatja a pénzét a világhálón, más becslések elmennek 500 ezerig is"
Gondolom annak a 100-150ezernek nagy része sportfogadó.
tudom épp ezért parázok :) erdemes lenne vmi adotanacsadoval beszelni? vagy könyvelő? fogalmam sincs kivel kéne
Egy sima ügyvéd is megteszi 5-10 eFt tanácsadási díjért. Vetesd meg nagymamáddal, de utána írjátok meg a végrendeletet,h rád marad pl. Esetleg vegyél fel rá valami hitelt,h később igazolhasd,,h anélkül nem ment volna, de olyat, aminél kedvező feltételekkel lehet előtörleszteni. Esetleg egy kölcsönadási szerződés valaki fedhetetlentől. Saját nevedre, eddigi bejelentett jövedelem nélkül sztem öngyilkosság! :)
A lakást vagy kocsit egy vagyonosodási vizsgálat során simán megkérdezhetik, hogy miből vetted (mindkettőt látja a NAV már átíráskor). De még egy komolyabb külföldi útra is rákérdezhetnek, hogy miből van. Az hogy ilyen törvénytervezet van még nem mentesít a jelenleg fennálló adófizetési kötelezettség alól.
A lakást vagy kocsit egy vagyonosodási vizsgálat során simán megkérdezhetik, hogy miből vetted (mindkettőt látja a NAV már átíráskor). De még egy komolyabb külföldi útra is rákérdezhetnek, hogy miből van. Az hogy ilyen törvénytervezet van még nem mentesít a jelenleg fennálló adófizetési kötelezettség alól.