Lehetetlen nézni, annyira szaggat. Valahol máshol nem lehet?
Amúgy nálunk a T-com-nál van a csomagban olyan, hogy parlament TV, az biztos adja, ha annyira kíváncsiak vagytok rá. Egyébként ma csak a vita zajlik szerintem is.
Nem hiszem, hogy sokat vitáznának róla. Hisz nyilvánvaló kormánytöbbség van a parlamentben. Amit beterjesztenek, azt el is fogadják. És azért ez még mindig nem olyan populáris törvény, mint egy egészségügyi, vagy közalkalmazotti, stb..
Nem hiszem, hogy sokat vitáznának róla. Hisz nyilvánvaló kormánytöbbség van a parlamentben. Amit beterjesztenek, azt el is fogadják. És azért ez még mindig nem olyan populáris törvény, mint egy egészségügyi, vagy közalkalmazotti, stb..
Még egy alkotmány módosításon sem vitáznak akkor majd pont ezen fognak. Ha öt percnél többet foglalkoznak vele érdemben az csoda lesz.
Elhalasztották a vitát holnapra? Mert én nem látom a napi összefoglalásban...
Még nem biztos, hogy végeztek.
"13:00 órakor kezdődik és kb. 24:00 óráig, illetve a napirendi pontok megtárgyalásig tart." Mivel utolsó napirendi pont, még lehet nem érték el.
Még nem biztos, hogy végeztek.
"13:00 órakor kezdődik és kb. 24:00 óráig, illetve a napirendi pontok megtárgyalásig tart." Mivel utolsó napirendi pont, még lehet nem érték el.
Az elfogadott törvény majd itt lesz olvasható:
Magyar Közlöny
Itt az is le lesz írva, mikortól hatályos.
Én néztem a parlament tv-t és jó 1 óra befejezték már mára.