Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Greyboy
Válasz netfalo kommentjére
2013. máj. 6. 18:12

Lehetetlen nézni, annyira szaggat. Valahol máshol nem lehet?

Sempronius
2013. máj. 6. 18:22

Amúgy nálunk a T-com-nál van a csomagban olyan, hogy parlament TV, az biztos adja, ha annyira kíváncsiak vagytok rá. Egyébként ma csak a vita zajlik szerintem is.

NovaTerra
2013. máj. 6. 18:56

Nem hiszem, hogy sokat vitáznának róla. Hisz nyilvánvaló kormánytöbbség van a parlamentben. Amit beterjesztenek, azt el is fogadják. És azért ez még mindig nem olyan populáris törvény, mint egy egészségügyi, vagy közalkalmazotti, stb..

titcar
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. máj. 6. 21:26

Nem hiszem, hogy sokat vitáznának róla. Hisz nyilvánvaló kormánytöbbség van a parlamentben. Amit beterjesztenek, azt el is fogadják. És azért ez még mindig nem olyan populáris törvény, mint egy egészségügyi, vagy közalkalmazotti, stb..

jah ennyi kb. meg alapvetően nem is nagyon lehet vitázni vele, max azzal h mennyi legyen a koncessziós díj. a fő kérdés, hogy kér és kap-e online pokerterem licencet és ha nem akkor mi lesz.

sztem starsnak tuti megéri, fultilt + partynak (vagy bwinnek) sanszosan megérné (megérte volna, ha nem vonulnának ki :D) , azon kívül pokerlicencet nem hiszem, hogy sokan kérnének, sportfogadásra még 1-2 pályázó lehet.

Sambenez
Válasz titcar kommentjére
2013. máj. 6. 21:53

Még egy alkotmány módosításon sem vitáznak akkor majd pont ezen fognak. Ha öt percnél többet foglalkoznak vele érdemben az csoda lesz.

Greyboy
2013. máj. 6. 22:56

Elhalasztották a vitát holnapra? Mert én nem látom a napi összefoglalásban...

NovaTerra
2013. máj. 6. 23:09

Még nem biztos, hogy végeztek.

"13:00 órakor kezdődik és kb. 24:00 óráig, illetve a napirendi pontok megtárgyalásig tart." Mivel utolsó napirendi pont, még lehet nem érték el.

titcar
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. máj. 6. 23:14

Még nem biztos, hogy végeztek.

"13:00 órakor kezdődik és kb. 24:00 óráig, illetve a napirendi pontok megtárgyalásig tart." Mivel utolsó napirendi pont, még lehet nem érték el.

na akkor biztos kiemelt gondossággal kezelik :D

Sindu
Válasz titcar kommentjére
2013. máj. 6. 23:24

Az elfogadott törvény majd itt lesz olvasható:

Magyar Közlöny

Itt az is le lesz írva, mikortól hatályos.

zoltanh
2013. máj. 6. 23:45

Én néztem a parlament tv-t és jó 1 óra befejezték már mára.

Élő ügyfélszolgálat