Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

knowthisgame
Válasz Nero23 kommentjére
2013. jún. 26. 15:39

Szerintetek van esély arra hogy a Starson kívül más terem maradjon? Egyáltalán arra hogy a stars?

Ezt most te komolyan kérdezted? Miért ne maradna a Stars ? LOL :D
Stars tuti, szerintem FTP is , a többi meg majd kiderül.
Én nagyon örülök ennek a törvénynek ( adómentes a jövedelmünk ), aki meg valamelyik kis teremben játszik jelen pillanatban, az szépen lassan tegye át a rollját Starsra.
LEEEEEEET'S GAMBLEEEE :)

knowthisgame
Válasz krgabez kommentjére
2013. jún. 26. 15:40

Mikor lép ez életbe?Most akkor lehet költözni!?

hát ha vmelyik kis teremben játszol és nem akarsz a Starsra jönni , akkor igen :)

Nero23
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. jún. 26. 15:43

Én nagyon örülök ennek a törvénynek ( adómentes a jövedelmünk ), aki meg valamelyik kis teremben játszik jelen pillanatban, az szépen lassan tegye át a rollját Starsra.

Marhára nem akarom átteni a rollom Starsra és ezzel szerintem sokan így vannak. Itt a cashgamesekre gondolok.

knowthisgame
2013. jún. 26. 15:47

Marhára nem akarom átteni a rollom Starsra és ezzel szerintem sokan így vannak. Itt a cashgamesekre gondolok.

Akkor bizony költözni kell.Attól mert itt sírtok, nem fogják vissza vonni a törvényt.Én nagyon örülök ennek a törvénynek, remélem veled ellentétben nagyon sok kis termekben pötyögő játékos jön majd Starsra= még gazdagabb leszek.

Nero23
2013. jún. 26. 15:55

Akkor bizony költözni kell.Attól mert itt sírtok, nem fogják vissza vonni a törvényt.Én nagyon örülök ennek a törvénynek, remélem veled ellentétben nagyon sok kis termekben pötyögő játékos jön majd Starsra= még gazdagabb leszek.

Mielőtt fellőnéd a tüzijátékot, a stars még nem kért licencet, ahogy senki.

analyser
2013. jún. 26. 15:59

Én úgy tudom, hogy az FTP egyik szabályozott piacon sincs jelen.

knowthisgame
2013. jún. 26. 16:19

Mielőtt fellőnéd a tüzijátékot, a stars még nem kért licencet, ahogy senki.

Pedig ma este nálunk tűzijáték lesz , a licensz kérelem még ráér , nem késett le a Stars semmiről :)

knowthisgame
Válasz analyser kommentjére
2013. jún. 26. 16:20

Én úgy tudom, hogy az FTP egyik szabályozott piacon sincs jelen.

FTP-t én sem vettem tutira.

Zoli82
Válasz netfalo kommentjére
2013. jún. 26. 16:22

a ps miért fizetne 2 licenct ugyan azért a player poolért? ftp tuti nem lesz...

buckaroo
Válasz netfalo kommentjére
2013. jún. 26. 16:31

Most megmondom, nem fog itt senki liszenszet vásárolni.... le sem fogják szarni az új törvényt.

Élő ügyfélszolgálat