superuser84
Válasz junkisa kommentjére
2014. jún. 23. 15:48
lecso10
Válasz junkisa kommentjére
2014. jún. 23. 17:24
mediatar | MédiaKlikk
: Napirend előtt
Továbbra is azt mondom,hogy korrekt ez a javaslat,meg ez a B.E. sem tűnik teljesen fogalmatlannak. ;)
Viszont amit már régebben is írtam,h elsősorban a fogadóirodákra akarnak rámenni, a Szrt-nek nincs pókeres platformja,így ez nem oszt nem szoroz nekik.
Szerintem a PS továbbra is kivárásra fog játszani. :D
A kérdés az viszont,h idővel amikor majd ha látják,h ebben van pénz, nem e kapnak majd vérszemet?
titcar
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jún. 23. 18:14
A kérdés az viszont,h idővel amikor majd ha látják,h ebben van pénz, nem e kapnak majd vérszemet?
sportfogadás meg a póker közt nagyságrendi különbség van.
betfairen meg lehet nézni 1-1 fogadásra mennyi lóvét raknak fel, érdemes ránézni mondjuk 1-1 vb meccs vége fleé, hogy csak a szimpla 1x2 fogadáson menniy pörög...
soux
Válasz ftmatg kommentjére
2014. jún. 24. 16:31
hu.sportingbet.com
Ezt hol látod? Mert nekem még a bet-at-homeot sem, meg a betclicet sem írja.
junkisa
Válasz netfalo kommentjére
2014. jún. 24. 16:41
ott van. Utolsó módosítás: 2014. 06. 24. (Hirdetmények)
spotingbet
betathome
betclic
titcar
Válasz ivanesz kommentjére
2014. jún. 24. 16:51
mondjuk az picikét vicces, hogy '91-es törvényre hivatkoznak, egy picit alakultak a dolgok azóta...
kry
Válasz titcar kommentjére
2014. jún. 24. 17:22
mondjuk az picikét vicces, hogy '91-es törvényre hivatkoznak, egy picit alakultak a dolgok azóta...
"internett" sem volt még akkoriban. :D
96-os cucc :p
Hívd_Andreát_42_1_rész.mp4 - YouTube
Kérdező
Válasz titcar kommentjére
2014. jún. 24. 18:57
Igazad van Titcar,de a vonatkozó részt 2013-ban módosították.
Egy fordulat a törvény szövegéből:
"(4)Nem adható meg az engedély, ha
a) a folytatni kívánt tevékenység sértené a jóérzést, a közbiztonságot, a közszemérmet, illetőleg gyermek vagy ifjúságpolitikai érdekeket,..." = vicc
Akinek van kedve,olvasgassa a kiírást,a feltételrendszer tökéletesen tükrözi a mai magyar viszonyokat.
Kiváncsi lennék,van-e már bármelyik cégnek engedélye. :))