Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Bumbanas
Válasz netfalo kommentjére
2014. aug. 15. 9:14

El kellene küldeni a felügyeletnek a Don Quijote című örök érvényű könyvet. Had olvassák el első kézből mi is az a szélmalom harc. Látszik, hogy itt is jogászok dolgoznak, technikai ismereteik erősen a nullához közelítenek.

Altos
Válasz vargepard kommentjére
2014. aug. 15. 10:07

Berágtak a Sportingbetre és a Betclicre: Szerencsejáték hírportál: FortunaWeb - tiszta szerencse

Nekem továbbra is érdekes mi van az Unibettel. Már a listában sincsenek, holott nekik is van alternatív oldaluk, tehát nem magyarázat hogy megszűnt a blokkolást kiváltó ok. Valami más ok kell legyen hogy feloldották a blokkolását. Egyébként ha a piac valóban 30-40 milliárdos, akkor megérheti valakinek a 100 milla koncessziós díj is, ha nincsenek sokan a piacon...

kertitorp
Válasz Altos kommentjére
2014. aug. 15. 20:02

Nekem továbbra is érdekes mi van az Unibettel. Már a listában sincsenek, holott nekik is van alternatív oldaluk, tehát nem magyarázat hogy megszűnt a blokkolást kiváltó ok. Valami más ok kell legyen hogy feloldották a blokkolását. Egyébként ha a piac valóban 30-40 milliárdos, akkor megérheti valakinek a 100 milla koncessziós díj is, ha nincsenek sokan a piacon...

Szerintem ezeknek fogalmuk nincs mit csinálnak, néhány szolgáltató kimarad, nem létezőket blokkolnak, ahogy esik úgy puffan. A lényeg az, hogy erőt kell mutatniuk, ő velük aztán nem szórakozhat senki! Olyanok mint a vak ló, bátran nekiszaladnak a falnak is.

kry
2014. aug. 16. 18:51
junkisa
2014. aug. 29. 18:42

hahaha jó pár unibet domaiin felkerült a listára :D

Infernulum
2014. szept. 2. 18:47

Tiszteletem!

Az Unibetről csak annyit, hogy mint a másik topicban is írtam, megszüntették a magyar ügyfelek részére a Neteller és Skrill kifizetési lehetőséget teljes mértékben. Tehát van lehetőséged a hazai bankodba utalni, ami gondolom nem csak nekem nem tetszik. Befizetni engednek, de a menekülés már sokkal nehezebb. Vagy vállalod, hogy a számlatulajdonos bankod kivonatán szerepelnek az utalások. Tehát már csak visa és banki kiutalás szerepel a withdraw funkciónál. Elég érdekes, hogy az elérhetőséget megoldják, de ha búcsút intenél nekik jelentősen megnehezítik az ember dolgát. Kíváncsi vagyok mikorra lesz ebből valami értelmes megoldás.

hozzaszolo2
Válasz Infernulum kommentjére
2014. szept. 2. 20:37

Tiszteletem!

Az Unibetről csak annyit, hogy mint a másik topicban is írtam, megszüntették a magyar ügyfelek részére a Neteller és Skrill kifizetési lehetőséget teljes mértékben. Tehát van lehetőséged a hazai bankodba utalni, ami gondolom nem csak nekem nem tetszik. Befizetni engednek, de a menekülés már sokkal nehezebb. Vagy vállalod, hogy a számlatulajdonos bankod kivonatán szerepelnek az utalások. Tehát már csak visa és banki kiutalás szerepel a withdraw funkciónál. Elég érdekes, hogy az elérhetőséget megoldják, de ha búcsút intenél nekik jelentősen megnehezítik az ember dolgát. Kíváncsi vagyok mikorra lesz ebből valami értelmes megoldás.

A hozzászólásod miatt most vettem le pénzt Netellerre, engedte és ott van a Skrill is. Vagy majd a jóváhagyásnál lesz gond?! Szerintem inkább az lesz, hogy új befizető vagy és ott olyan van, hogy egyszer be kell fizetned a számládra a bankkártyádról egy minimum összeget, hogy megjelenjen a Neteller és a Skrill, vagy valami ilyesmi.

junkisa
2014. szept. 2. 20:55

jó öreg redkings a köv áldozat...

Altos
2014. szept. 3. 7:55

Érdekes lenne megtudni mi folyik a háttérben. Időközben a Bwin is felszabadult. Máshol azt olvastam mert megszüntette a skrill és neteller kifizetés....

vargepard
2014. szept. 3. 8:13

Friss a Bwin lekerült a listáról, de felkerült a RedKings.
[TABLE]
[TR]
[TH]Érintett megjelölése[/TH]
[TH]Hirdetmény[/TH]
[TH]Formátum[/TH]
[TH]Méret (KB)[/TH]
[TH]Hirdetmény kifüggesztésének napja[/TH]
[TH]Hirdetmény levételének napja[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]redkings.com[/TD]
[TD]5991/5/2014[/TD]