SajtiEgon
Válasz netfalo kommentjére
2015. jún. 25. 22:16
Az is itt a gond szerintem, hogy nincs és nem is volt lobbi ereje a pókerszövetségnek sem pl.
BMalloy62
Válasz benyo87h kommentjére
2015. jún. 25. 22:49
Minden nap bebizonyítja a kormány hogy megérett a pusztulásra!
Szerintem a legnagyobb baj, hogy nincs alternatíva. Minden szemétségével, mutyijával, diktatórikus módszereivel egyfajta stabilitást hozott, még akkor is, ha nem élünk túl jól.
A mostani helyzetet is jól példázza, hogy a baloldalnak esélye nincs növekedni, mert kormánynál is alkalmatlanabb szereplőket tömörít.
Legjobban a helyzetet a mostani a menekültügyi téma is jól szemlélteti. A kormány kommunikációján simán lehet fogást találni, erre a baloldal mit csinál:
1, Nincs menekültkérdés, foglalkozzunk inkább a mutyival. --> Dilettáns válasz.
2, Ne legyünk nácik, hisz 56'-ban mi is menekültünk, fogadjuk be mind. --> Csak azt felejtik el, hogy Európában szocializálódott nemzetről beszélünk, ahol főleg szakképzett emberek hagyták el az ország. Ezek az arabok/afrikaiak nagy része még írni se tud, nem hogy orvos/mérnök legyen.
3, Nem itt akarnak élni, hanem nyugaton. --> Igen ám, csak azután visszabasszák őket hozzánk. Még mindig jobb Mo. élni, mint olyan országban ahol normális wécé sincs, nem hogy oktatás, egészségügy stb.
De szerintem a legfontosabb, hogy a baloldalon több olyan ember van, aki kimondottan magyar ellenes, simán lövetne a tömegbe, bármit megtenne, csak hogy hatalma legyen. És sajnos ők a leghangosabbak.
Én most kicsit elkezdtem parázni, mert nagyon megforgatta a kormány a hülyeség kerekét szerencsejáték ügyben és félek attól, hogy mindenkit ki fognak tenni az országból, csak a szerencsejáték zrt és a Vajna Művek maradnak.. Nem fogja megérni a többi szolgáltatónak, hogy hosszú évekig pereskedjenek a kormánnyal...
Sambenez
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 25. 22:49
Az is itt a gond szerintem, hogy nincs és nem is volt lobbi ereje a pókerszövetségnek sem pl.
Csak annak van lobbiereje ebben az országban aki elég közel van a fideszhez.
Ne félj ha lázár pókerezne már régen adómentes lenne az onlinepoker.
BMalloy62
Válasz Sambenez kommentjére
2015. jún. 25. 22:51
Csak annak van lobbiereje ebben az országban aki elég közel van a fideszhez.
Ne félj ha lázár pókerezne már régen adómentes lenne az onlinepoker.
Ez minden országban így működik.
Sambenez
Válasz BMalloy62 kommentjére
2015. jún. 25. 22:54
Minden szemétségével, mutyijával, diktatórikus módszereivel egyfajta stabilitást hozott
Arra a stabilitásra gondolsz amit a visszamenőleges törvénykezés ad?
Vagy arra amit az 1 nap alatt a haverok érdekében elfogadott törvénykezés?
Vagy arra amit a törvények vagy akár az alkotmány hozzáigazítása a tetteinkhez törvénykezés hozott?
Egyébként Észak-Korea-ban is egyfajta stabilitás van, valahogy mégis kevesen vágynak olyan helyen élni.
BMalloy62
Válasz Sambenez kommentjére
2015. jún. 25. 23:01
Arra a stabilitásra gondolsz amit a visszamenőleges törvénykezés ad?
Vagy arra amit az 1 nap alatt a haverok érdekében elfogadott törvénykezés?
Vagy arra amit a törvények vagy akár az alkotmány hozzáigazítása a tetteinkhez törvénykezés hozott?
Egyébként Észak-Korea-ban is egyfajta stabilitás van, valahogy mégis kevesen vágynak olyan helyen élni.
Ezekből az átlag ember semmit sem érzékel. Robotol tovább. Csak azt látja hogy olcsóbb a rezsi, a fizetés ugyan olyan szar.
A példád nagyon gyenge, mert ott ezért a hozzászólásért az egész családodat ledarálnák kutyakajának, nálunk például az origon/444 minden áldott nap több száz orbán ellenes hsz. születik. Salzburgi elmebetegtől kezdve a nőverő ******ig minden van.
Amúgy az egész helyzet a baloldalnak köszönhető, nekik köszönd meg. Amíg Bolgár/Paul Lendvai/Kertész Imi/Heller Ági meg a többi mondja a magáét, addig a Fidesz hatalmon lesz.
Én magamat baloldalinak mondom, de a magyar baloldaltól kiráz a hideg. De ne offoljunk, nem ez a téma.
Carragher_x
Válasz netfalo kommentjére
2015. jún. 25. 23:18
OFF: aki bal- meg jobboldalról képes beszélni a magyar politika kapcsán az tényleg nem tudom hol él.
Matt Coburn
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 26. 0:41
Ahogy az egyik kommentelő megjegyezte:
"Kapitalizmust nehéz kommunistákkal építtetni." :-D
De messze nincs vége a történetnek, ne annyizzál. Ez csak a reklámozás, de közben perek folynak, lesz ebből még visszakozás, rendezés, normális feltételek, legalizáció. Előbb-utóbb.
SajtiEgon
Válasz Matt Coburn kommentjére
2015. jún. 26. 7:27
, lesz ebből még visszakozás, rendezés,.
Jahh, miután már minden porig lett rombolva... :(