Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

zend
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 26. 23:12

És azután mennyit kell adózni?:)

Úgy el vannak tájolva ezügyben hogy nem is tennének különbséget a kettő között.:)

DMANX
Válasz zend kommentjére
2009. febr. 28. 12:13

Ez az interjú jutott el hozzám:

Image

Az érdekes az, hogy akkor illegális, de ha adózunk utána akkor legális lesz?!
Azaz akkor tisztára lehet mosni? hmmm....

Overcome85
Válasz DMANX kommentjére
2009. febr. 28. 12:26

Na azért ez kemény!Tipikus példa a magyar helyzetre.Az internetes póker szigorúan tilos és hamarosan kemény lépések várhatóak de ettől függetlenül önálló tevékenységnek bizonyul és adóköteles!!!???De kérem.Ez már feltűnően patkányság!
És mi van ha bevallom ,h most nyertem 100misit neten?Leadózok belőle 30-at aztán meg megbüntetnek?

Ez az egész lehangolóan nevetséges.

R1per2
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. febr. 28. 12:36

Én bankot megyek rabolni, aztán leadózom az ellopott pénzt.
Apeh 4ever!

sakkos00
Válasz R1per2 kommentjére
2009. febr. 28. 12:51

Vigyzáni kell az apeh-al ,mert minden eszközük megvan ,nem lehet velük szórakozni.:)))))) Magyarország legnagyobb plázáiban vannak már póker klubbok. Aréna ,Lurdy vidéken most nyílt az Agria plázában ,Nyíregyen volt a Korzóban is. Mindig nyilatkoznak ilyen hülyeségeket az apehtől ,de már annyira nemtudnak mit kezdeni a pókerrel ,hogy már lassan a Parlament mellett is fognak nyitni egy klubot.

buckaroo
Válasz sakkos00 kommentjére
2009. febr. 28. 13:04

Ez kemény... Inkább azon kéne gondolkozni, hogy ha valakire rászáll az APEH, milyen szöveggel, lehetne kikerülni a büntetést, stb. Pl, azért utaltam Máltára 1000 eut, mert a szeretetszolgálatnak akartam segíteni.... :)

naná hogy
Válasz R1per2 kommentjére
2009. febr. 28. 13:45

Én bankot megyek rabolni, aztán leadózom az ellopott pénzt.
Apeh 4ever!

Leadózod,majd lecsuknak :D

naná hogy
Válasz buckaroo kommentjére
2009. febr. 28. 13:46

Ez kemény... Inkább azon kéne gondolkozni, hogy ha valakire rászáll az APEH, milyen szöveggel, lehetne kikerülni a büntetést, stb. Pl, azért utaltam Máltára 1000 eut, mert a szeretetszolgálatnak akartam segíteni.... :)

Ezzel nincs baj, de honnan volt a pénz?
Egyébként a jókékonykodás is adóköteles(bizonyos összeg fölött) :D

Overcome85
Válasz naná hogy kommentjére
2009. febr. 28. 14:09

Tudjátok nem akarok off-olni de kénytelen vagyok!
Az APEH ahelyett ,h velünk és a többi pokeressel foglalkozna inkább azzal a rengeteg tetves cigánnyal törődne akik X5-ös BMW-kel meg merci terepjárókkal mászkálnak.Mégis miből?Nem nehéz kitalálni.

buckaroo
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. febr. 28. 14:44

Tudjátok nem akarok off-olni de kénytelen vagyok!
Az APEH ahelyett ,h velünk és a többi pokeressel foglalkozna inkább azzal a rengeteg tetves cigánnyal törődne akik X5-ös BMW-kel meg merci terepjárókkal mászkálnak.Mégis miből?Nem nehéz kitalálni.

Jól beszélsz!

Élő ügyfélszolgálat