titcar
Válasz ATM kommentjére
2010. jún. 8. 15:40
Bár nem tőlem kérdezted, de szerintem a magáncélú alapítvány megfelel erre a célra.
ahhoz má' nem lenne pofám :(
buktar
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 8. 15:45
árulja már el valaki, miért?
nem csak a szolgáltató tevékenysége az illegális?
hogyan hozod be?
buktar: játszani nem illegális
Bocs, akkor adózzatok nyugodtan utána.
ATM
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 8. 15:48
ahhoz má' nem lenne pofám :(
Miért? Úgy tűnik a reakciódból, hogy etikai kifogásaid vannak. A magáncélú alapítvány nem közcélú alapítvány magáncélokra való használatát jelenti. Ez bizonyos államokban egy külön kategória a jogban.
Másképp hogyan tulajdonolsz vagyont úgy, hogy nem merül fel a neved sehol hivatalosan?
titcar
Válasz buktar kommentjére
2010. jún. 8. 15:53
Bocs, akkor adózzatok nyugodtan utána.
azt azért nem mondtam :D legalábbis a jelenlegi körülmények közt nem.
ATM: utánanézek pontosabban, de elsőre nem tetszik
ATM
Válasz buktar kommentjére
2010. jún. 8. 15:54
Nem, mert az online póker továbbra is illegális tevékenység!
Ha egy 17 éves hülyegyerek vesz egy doboz cigit és rajtakapják, akkor nem a hülyegyereket büntetik meg, hanem a kereskedőt.
Fuvesz
Válasz ATM kommentjére
2010. jún. 8. 16:15
Ha egy 17 éves hülyegyerek vesz egy doboz cigit és rajtakapják, akkor nem a hülyegyereket büntetik meg, hanem a kereskedőt.
Igen, de ha kábszerezésen kapnak, akkor nem csak a termesztőt/kereskedőt veszik elő, de Téged is...
buktar
Válasz ATM kommentjére
2010. jún. 8. 16:17
Azért az online póker adózása ennél egy picikét bonyolultabb téma.
ATM
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. jún. 8. 16:28
Igen, de ha kábszerezésen kapnak, akkor nem csak a termesztőt/kereskedőt veszik elő, de Téged is...
A kábítószertől meghalhatok(?), a pókertől nem. :)
buktar: én csak a tevékenység szankcióiról beszéltem, nem az adóztatásáról.
Fuvesz
Válasz ATM kommentjére
2010. jún. 8. 16:32
A kábítószertől meghalhatok(?), a pókertől nem. :)
buktar: én csak a tevékenység szankcióiról beszéltem, nem az adóztatásáról.
Nem a halálozási arányra gondolok, csak próbáltam rámutatni, hogy eltérő jogértelmezések vannak :)
Van amúgy valahol valami konkrét info arról, hogy Mo-n a szervek folytattak eljárást magánszemély ellen on-line póker játék miatt? Én nem hallottam még ilyen esetről, de ez ugye nem jelent semmit...