Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Vodafone internetszolgáltató blokkolta az oldalakat tegnap óta?

Auxerre
Válasz Bmbie kommentjére
2015. júl. 10. 21:31

Az everestet mivel lehet elérni, mától az se megy , Tor klienssel próbáltam de nem sikerült?

Bmbie
Válasz Auxerre kommentjére
2015. júl. 11. 6:25

Nekem vpn-el sikerül elérni az oldalakat,bár Gala pokeren tegnap zárolták a számlámat vpn miatt.

mrpeter
Válasz Bmbie kommentjére
2015. júl. 11. 21:31

Bmbie

Nekem vpn-el sikerül elérni az oldalakat,bár Gala pokeren tegnap zárolták a számlámat vpn miatt.

Hogy tudod a zárást feloldani?
Én a gálán szeretnék pókerezni, de nem enged regisztrálni.... (...tiltott szerencsejáték szervezése miatt 90 napra ideiglenesen hozzáférhetetlenné tették....)
Mi lehet itt a megoldás?
A Tor klienset -a Pókerakadémia útmutatóját követve) letöltöttem, de az meg elavult az újnál a frissített verziót meg nem tudom hogy kéne beállítani...
Tudna valaki segíteni?

vargepard
Válasz mrpeter kommentjére
2015. júl. 11. 22:46

Én a gálán szeretnék pókerezni, de nem enged regisztrálni.... (...tiltott szerencsejáték szervezése miatt 90 napra ideiglenesen hozzáférhetetlenné tették....)
Mi lehet itt a megoldás?
A Tor klienset -a Pókerakadémia útmutatóját követve) letöltöttem, de az meg elavult az újnál a frissített verziót meg nem tudom hogy kéne beállítani...
Tudna valaki segíteni?

válasz itt sajnos ez van

Bmbie
Válasz mrpeter kommentjére
2015. júl. 12. 2:39

Mi lehet itt a megoldás?
Tudna valaki segíteni?

Gala poker felejtős,én vpn-el regisztráltam,egy napon belül zárolták a számlámat két ipoker teremben is (Gala,Netbet) a vpn használat miatt,azt írták,hogy előbb utóbb mindenkit zárolnak aki vpn-t használ,nagyon sajnálják...

"Alex S: Unfortunately they will no longer to play when the system picks up they are using a VPN Blocker."

Vpn nélkül meg ugye a nav szövege jön be,hogy blokkolták az oldalt bla bla bla..

Élő ügyfélszolgálat