Abszolút Póker csalás
Sziasztok!
Egy barátom az alábbi címen küldött nekem egy fórumot, melyen az AP-n történő esetleges csalásról szól.
Érdekelne a véleményetek!
Üdv,
ace501 (elnézést, a címet nem én találtam ki:))
http://poker.blog.hu/2007/09/18/absolute_bazmeg
--------------
Azóta történt még egy és más:
Update!!! (2007. okt. 19.)
Absolute Poker - Lassan fény derül a csalásra?
Update!!! (2007. okt. 23.)
Absolute Poker - Bevallották a biztonsági rést
Én is rátaláltam már, és a 2+2-es topic-ba is beleolvastam....érdekes:)
Nagyon durva, soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi lehetséges. :mad:
Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Ez tényleg nagyon kemény...mondjuk hogy vki ennyire idióta legyen, hogy ilyen magas téten ilyen feltünő hibákat csináljon...
Én is kiváncsi leszek, hogy mi lesz ebből...
Ez tényleg nagyon kemény...mondjuk hogy vki ennyire idióta legyen, hogy ilyen magas téten ilyen feltünő hibákat csináljon...
Én is kiváncsi leszek, hogy mi lesz ebből...
Slansky valami olyasmit ír, hogy annál jobban játszik valaki, minél közelebb áll a játéka ahhoz a játékmódhoz, amit akkor játszana, ha látná az ellenfél lapjait. Végre valaki aki ezt magas szinten műveli!
Na igen, gondolom azért Sklansky nem teljesen így értette :D
Mindenesetre az eredeti cikk írójával én nem értek egyet, hogy faszkorbács meg stb...én szeretnék a helyében lenni annak aki ezt meg tudta csinálni:D Más kérdés, hogy nagyon hülyén csinálta...ezt akár hónapokig-évekig is csinálhatta volna, ha ésszel játszik, és nem így....
Kíváncsi leszek mit mond erre az absolut, van valami hivatalos állásfoglalásuk már?
Ezt akár hónapokig-évekig is csinálhatta volna, ha ésszel játszik
Nos engem ez a hír azért nem zavar, mert nyilván ha valaki így játszik, az nem NL20-50en tolja:D
De a fejleményekre kíváncsi vagyok azért.