Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

buckaroo
Válasz kertitorp kommentjére
2014. okt. 7. 11:25

Mert a törvényalkotók vagy közeli ismerőseik nyakig benne vannak a Tippmixpro-ban, és amíg csak lehet azt az állapotot akarják fenntartani, hogy ők legyenek az egyetlen "legális" oldal hazánkban.

Na de ha ez így is van, akkor még nagyobb szűklátókörűségre és tudatlanságra utal, ha azt gondolják akár a törvényalkotók akár a haverok, hogy ezekkel a béna kacsa mutatványokkal és esélytelen próbálkozásokkal bárkit is oda tudnak terelni. Érdekes lenne egy stat., hogy a blokkmánia óta mennyivel nőtt a hazai fogadási és szerencsejáték oldalak látogatottsága.

kertitorp
Válasz buckaroo kommentjére
2014. okt. 7. 11:44

Na de ha ez így is van, akkor még nagyobb szűklátókörűségre és tudatlanságra utal, ha azt gondolják akár a törvényalkotók akár a haverok, hogy ezekkel a béna kacsa mutatványokkal és esélytelen próbálkozásokkal bárkit is oda tudnak terelni. Érdekes lenne egy stat., hogy a blokkmánia óta mennyivel nőtt a hazai fogadási és szerencsejáték oldalak látogatottsága.

Ha csak kb egy évvel is elhúzzák, már nyerhetnek rajta, vagy legalábbis ezt gondolják.

vargepard
Válasz netfalo kommentjére
2014. okt. 8. 12:14

Így kell adózni, ha 2014-ben online szerencsejátékon, ha jövedelmünk keletkezik

benti
2014. okt. 8. 12:59

Blokkoltál a partyt........:@@@
Nekem nem nyílik meg a kliens, többiek?

makalele88
2014. okt. 8. 13:30

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a bwinen nem játszottam évek óta most újra akarok feltölteni. Hallottam ezekről a blokkolásokról . Ha nyerek le tudom utalni a pénzt?

Relax*
Válasz benti kommentjére
2014. okt. 8. 13:30

Nekem sem jó a kliens, honlap még elérhető, úgyhogy talán csak a szokásos party töketlenkedés.

Sambenez
Válasz benti kommentjére
2014. okt. 8. 13:31

Blokkoltál a partyt........:@@@
Nekem nem nyílik meg a kliens, többiek?

Nekem megnyílik.

Relax*
Válasz makalele88 kommentjére
2014. okt. 8. 13:33

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a bwinen nem játszottam évek óta most újra akarok feltölteni. Hallottam ezekről a blokkolásokról . Ha nyerek le tudom utalni a pénzt?

Partyról néhány napja még lehetett, elvileg ugyanaz a helyzet, de számolj 3% withdrawal fee-vel.

Relax*
Válasz Sambenez kommentjére
2014. okt. 8. 13:34

Nekem megnyílik.

Be is tudsz lépni? Mert nekem a kliens megnyílik, de a login felület hibát jelez.

benti
2014. okt. 8. 13:45

Nekem sincs login.

Élő ügyfélszolgálat