Nyugi srácok 8éve ezt hallgatom,hogy nem fogunk tudni online játszani.....
Fogunk tudni.
(Egyelőre még.)
A példád nagyon gyenge, mert ott ezért a hozzászólásért az egész családodat ledarálnák kutyakajának, nálunk például az origon/444 minden áldott nap több száz orbán ellenes hsz. születik. Salzburgi elmebetegtől kezdve a nőverő ******ig minden van.
Ehh megelőztél, én is ezt akartam linkelni :)
Továbbra is az oldalak blokkolása lehet a megoldás az online szerencsejáték-oldalak ellen. Ez azonban könnyen kijátszható, meg is szüntethető. Eközben Bánki Erik azt gondolja, tényleg Andy Vajna tisztítja meg a monopolpiacot.
...welcome to Hungary :(
...welcome to Hungary :(
Ilyen retard módon valszeg semelyik ország nem próbálkozott "szabályozni" a szerencsejáték-piacot. Tehát az hogy csinálnak rá egy törvényt szándékosan vállalhatatlan feltételekkel, majd az egészet illegalitásba helyezik, mivel meglepetésre senki nem vállalta a feltételeket. Fel se merül senkiben, hogy ha semelyik prominens szerencsejáték oldal nem vállalja a feltételeket, akkor a törvénnyel van a probléma? :) Így most egy fillért nem fizetnek gondolom a kliensek, ráadásul még kártérítés is lehet belőle. Édes istenem...
"Tény hogy hülyék döntenek a pókerről, amit Andy bácsi ki is használ.."
Te meg ezzel teszed komolytalanná. Pont hogy ezt nem hülyék csinálták, szépen kiszámolták, hogy akkora feltételeket szabjanak ki, hogy senkinek ne érje meg, Andy bácsi meg nem kihasználja hogy hülyék a képviselők, hanem konkrétan ő áll a történet mögött, illetve mögötte nyilván a miniszterelnök, hiszen nyilván nem Andy bácsi két szép szeméért engedik neki át a piacot, hanem hogy visszaosszon belőle.
A retard szabályozást arra értettem, hogy tettek egy olyan lépést a legalizáció irányába, ami az összes szereplőt illegalitásba lökte. Ez egy tudatos lépés volt, nincs szándék arra, hogy kiegyezzenek a szereplőkkel, ők ezt akarták.