Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

GreenLine
Válasz netfalo kommentjére
2016. szept. 26. 16:10

nem tudom mi a fenét blokkolgatnak, amikor se kaszinó, se pókeroldaluk sincs csak a szerencsétlen szar tippmixxpro

GreenLine
Válasz tonyi kommentjére
2016. szept. 26. 16:11

Ez mikor léphet életbe, és mi lehet a gyakorlati közvetkezmény?

nem fogsz tudni befizetni bankkártyával hanem először skrill-re kell tenni a pénzt és csak azzal tudsz majd befizetni

tonyi
Válasz GreenLine kommentjére
2016. szept. 26. 16:15

nem fogsz tudni befizetni bankkártyával hanem először skrill-re kell tenni a pénzt és csak azzal tudsz majd befizetni

ha "csak ennyi", akkor minden megy tovább.. (remélhetőleg)

mostenjovok
2016. szept. 26. 16:34

Ja, egész addig, amíg a maffia nem száll rá a skrillre és a netellerre, őket ismerve ez nemsokára be fog következni

Wildcatfish
2016. szept. 26. 16:41

És ha átugrunk erdélybe bankszámlát nyitni?

tonyi
2016. szept. 26. 17:02

akkor rászállnak erdélyre

van Gerwen
Válasz GreenLine kommentjére
2016. szept. 26. 17:43

Ez eléggé furulyásnak hangzik, én eddig a centes nyereményeimet világéletemben sima OTP-számlára utaltam ki, ezek után ezt sem tudom majd megtenni? PS visszadobja majd, vagy csak egyszerűnek eltűnik a pénz? Mikor lép ez a gyakorlatban életbe? Azt hittem, hogy most annyira el vannak foglalva a migránsokkal, hogy egy darabig szarnak az egészre, ezek szerintem nem. :mad:

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. szept. 26. 17:49

Vagy ha jól látom, ez csak a befizetésre vonatkozik? A kifizetést ugyanúgy engedik sima bankszámlára? Az részemről nem gond, annyit úgysem nyerek, hogy ezzel foglalkozzanak, csak legalább a havi tőre valómat engedjék kiutalni. :)

mostenjovok
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. szept. 26. 18:03

Rosszul látod

„13/A. § (1)
A pénzforgalmi szolgáltató nem működhet közre az e törvény szerint tiltott
szerencsejáték szervezést megvalósító tevékenységhez kapcsolódó tét befizetésének és
nyeremény kifizetésének teljesítésében.

WINAMAXDONK
2016. szept. 26. 21:06

Mikor lép hatályba a törvény? Winamax ,Ps.Fr kombónak akkor kefusz.

Élő ügyfélszolgálat