.
nekem van olyan visa kártyám amiről nem lehet befizetni.
Minden dombornyomott VISA kártya CFT engedélyes, és így minden ilyen kártyáról lehet beutalni, és rá kiutaltatni.
No és mi van olyankor, ha én elindítottam egy kifizetést? Mivel nem tudták a bankban, gondoltam próba cseresznye. Akkor dj.reLax86 válasza szerint nem működik a kifizetés (a befizetés jó volt, OTP engedi).
Ilyenkor a pénz már nincs a PS számlán, de még nincs a VISA számlán. Ha kiderül, hogy "nem tud jóváíródni" rajta, akkor szép lassan visszakerül a PS számlámra? Paranoiás kérdés, de ugye nem kell búcsút intenem a pénznek? :P nem szeretem az ilyet, persze gondolom ilyenkor visszakerül, de jólesne egy megerősítés, hogy ne aggódjam addig betegre magam :P
Amúgy köszi a sok és gyors választ, meglepett, hogy mennyien írtatok máris :)
StackHunter: Sajnos nem dombornyomott, csak szimplán VISA sztem :/
No és mi van olyankor, ha én elindítottam egy kifizetést? Mivel nem tudták a bankban, gondoltam próba cseresznye. Akkor dj.reLax86 válasza szerint nem működik a kifizetés (a befizetés jó volt, OTP engedi).
Ilyenkor a pénz már nincs a PS számlán, de még nincs a VISA számlán. Ha kiderül, hogy "nem tud jóváíródni" rajta, akkor szép lassan visszakerül a PS számlámra? Paranoiás kérdés, de ugye nem kell búcsút intenem a pénznek? :P nem szeretem az ilyet, persze gondolom ilyenkor visszakerül, de jólesne egy megerősítés, hogy ne aggódjam addig betegre magam :P
Ha nem dombornyomott, akkor elvileg arra kiutalás nem müködik.
Dehogy veszik el a pénzed!:D Ha nem sikerülne, nyitsz egy Neteller-t és kész. Azon keresztül meg lehúzod ATM-en.
nekem van olyan visa kártyám amiről nem lehet befizetni.
Ok, csak azért problémázok ám ezen, mert ugye jött mail, hogy ők elvégezték az ő részüket, elment a pénz, várjak 3-10 napot a jóváírásra, és ilyenkor már nem látszik a függőben lévő kifizetéseknél, mintha nem is volna. Aztán így furcsállom, hogy akkor ki és honnan fogja tudni, hogy később meg elakadt a dolog. De ha aszondjátok majd szépen visszakúszik a számlára, akkor okés. Köszi mindenkinek :)
Dehogy veszik el a pénzed!:D Ha nem sikerülne, nyitsz egy Neteller-t és kész. Azon keresztül meg lehúzod ATM-en.
StackHunter: Sajnos nem dombornyomott, csak szimplán VISA sztem :/
de gondolom nem azért, mert tiltja a bank a szerencsejátékot, hanem mert nem lehet vele neten fizetni, sehol máshol sem. nem?