Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Mi a helyzet Ausztriában? Bezárják a Montesinot és a Concord hálózatot is?

babylon2000
2013. jan. 31. 17:28

Mi a helyzet Ausztriában? Bezárják a Montesinot és a Concord hálózatot is?

Finanzpolizei vs. Poker: Razzia im Pokertreff Linz

titcar
Válasz babylon2000 kommentjére
2013. jan. 31. 17:52

nagy vonalakban miről van szó?

Arsen
Válasz titcar kommentjére
2013. jan. 31. 17:59

- Vége az átmeneti időszaknak Ausztriában. Az új szerencsejáték-törvény szerint Ausztriában a privát pokerkaszinók illegálisak. Itt nem teljesen értem, hogy magántulajdonban lévő kaszinókrol van-e szó, vagy hogyan értik ezt pontosan.
- a tapasztalat alapján a razzia elég simán ment, a cg játékosok visszakapták a pénzüket, a tornán résztvevő játékosok pedig részesedésük alapján megkapták a pénzeiket akik még bent voltak
- a kaszinó optimista, és azt reméli hogy hétfőn már mehet tovább a játék. A hétvégére zárva maradnak egyelőre
- utóbbi egy év alatt már a harmadik ilyen razzia, szóval érthető hogy a szervezők részéről már mondhatni rutin volt, mivel azonban a törvény most módosult, ezért lehetséges hogy ez a végleges vég-et jelenti
- míg a szervezők optimisták, addig egyesek ezt a razziát egyfajta próbának tekintik, főpróbának. Rögtön mellette található a Concord is.

Mezo_gsi
Válasz babylon2000 kommentjére
2013. jan. 31. 18:13

Na, várjunk egy percre! Most hétvégén van zárva a Concorde? Ez biztos?
Holnap du-n akartam kimenni egész hétvégére a Low Budget Weekend miatt...

Up!

Felhívtam őket azt mondtak, hogy semmi gond, nyitva vannak.
(Mondjuk a franc se akar belefutni egy razziába!)

Arsen
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2013. jan. 31. 18:27

nem a Concord van zárva, hanem ez a linz-i kaszinó (Pokertreff Linz), és rögtön a közelében van a Concorde.

Mezo_gsi
Válasz Arsen kommentjére
2013. jan. 31. 18:31

Kösz! :-)

Mivel nem tudok németül, bele sem olvastam a cikkbe, csak a topik címét néztem...

Élő ügyfélszolgálat