Lófasz jön itt csikánók, nem szabályozás...
En ugyan nem csinalok semmit.....ami a szabalyozas elott volt, ahhoz sztem nem sok kozuk.....
Mondjuk lassan jó lenne egy hivatalos közlemény az akadémia részéről, hogy az egyes termek hogyan vélekednek, mit fognak tenni...Egy-két teremről tudok, hogy szarnak viki fejére (bwin, party, unibet)
Én kiveszem az egészet imo. Inkább bukjam a kezelési költséget, mint 1-2 session-nyi pénzt. Január legeleje úgyis a regenerálódásról fog szólni:P :D
Egy ideig még úgysem fog változni semmi 1-e után sem,jön a türelmi idő,plusz még a kormányzatnak is el kell döntenie hogy az engedélyért nem folyamodó termeket miképpen tudja,(szeretné) korlátozni.
CO, bent hagyok annyit, h tudjak játszani, és meglátjuk
neteller ma küldött egy mailt, hogy felfüggesztették a net+ kártyámat, és adjak meg egy időpontot, amikor felhívhatnak. kb egy éve van accountom és kártyám is jóideje, de nem használtam a kártyát szeptember óta. kb egy hete utaltam ki netellerre némi pénzt starsról.
valaki mással történt ilyesmi? kiváncsi vagyok, hogy egyéni eset, vagy köze van a közelgő eseményekhez valamilyen módon (tudom, paranoiás vagyok, de itthon ez lassan a túléléshez elengedhetetlen népbetegség szerintem)
neteller ma küldött egy mailt, hogy felfüggesztették a net+ kártyámat, és adjak meg egy időpontot, amikor felhívhatnak. kb egy éve van accountom és kártyám is jóideje, de nem használtam a kártyát szeptember óta. kb egy hete utaltam ki netellerre némi pénzt starsról.
valaki mással történt ilyesmi? kiváncsi vagyok, hogy egyéni eset, vagy köze van a közelgő eseményekhez valamilyen módon (tudom, paranoiás vagyok, de itthon ez lassan a túléléshez elengedhetetlen népbetegség szerintem)
Nekem is felfüggesztették még tavaly előtt nyáron, de akkor azért, mert nyaralás alatt napi 2-3x használtam