Minket a jövőre bevezetendő 16% szja érinteni fog ? Mármint külön adóztatás nem lesz, ugye (persze 11% egészségügyi vackon kívül ?)
Most jelenleg a háromtáblás szja van 18%, 36%, 40% ?
Orbán Viktor miniszterelnök beszéde a kormány gazdasági terveiről
Vigyázz, ez csak az adó. Nem tudod mi lesz a különböző járulékokkal, ha nincs más jövedelmed...
.
Nem tudom miért streszeltek ezen az adón. Ne tarts pénzt magyarországon és nem kell adózni. Ennyi. Ha meg van pénzed külföldön azt sokkal kisebb százalékkal magyarországra tudod hozni mintha leadóznád. Felesleges adózni.
Nem tudom miért streszeltek ezen az adón. Ne tarts pénzt magyarországon és nem kell adózni. Ennyi. Ha meg van pénzed külföldön azt sokkal kisebb százalékkal magyarországra tudod hozni mintha leadóznád. Felesleges adózni.
Minket a jövőre bevezetendő 16% szja érinteni fog ?
Nem, mert az online póker továbbra is illegális tevékenység!
hogyan hozod be?
hogyan hozod be?