Spanyol Online poker szabályozás
Az online poker szabályozása topic zárolva van, ezért indítok új topicot.
Már többször hallottam, hogy a spanyoloknál is szabályozni fogják az online játékot, de eddig semmi konkrétumot nem olvastam erről. Ma a chatben egy spanyol reg írta, hogy idén december 20-tól a spanyolok is el lesznek különítve, ugyanúgy, mint a franciák és az olaszok.
Sajnos egyre jobban szűkülnek a lehetőségek :(
Ha ez már tény, akkor miért nem olvasni erről sehol? Vagy csak én voltam figyelmetlen?
Én sem hallottam eddig túl sok mindent a témáról, viszont ez nem egy túl bíztató tendencia az biztos. Még ha engedik náluk játszani a külföldieket, akkor is az emelt rake nagyon gáz :(
Lassan csak mi a csóró keletiek meg a hidegvérű északiak maradunk egymásnak...
Az online poker szabályozása topic zárolva van, ezért indítok új topicot.
Már többször hallottam, hogy a spanyoloknál is szabályozni fogják az online játékot, de eddig semmi konkrétumot nem olvastam erről. Ma a chatben egy spanyol reg írta, hogy idén december 20-tól a spanyolok is el lesznek különítve, ugyanúgy, mint a franciák és az olaszok.
Sajnos egyre jobban szűkülnek a lehetőségek :(
Ha ez már tény, akkor miért nem olvasni erről sehol? Vagy csak én voltam figyelmetlen?
Ha a google-ba beírjátok hogy "Spanyol online poker szabályozás" akkor magyarul is el tudtok olvasni néhány cikket róla.
Eredeti tervezet:
- maximum 30 nagy vakkal lehet leülni az asztalhoz
- a napi stop loss a játékos pénzének a 75%-a
- napi, heti, havi befizetési limitek 600, 1500, 2000 euró
Változtatások
- 100 nagy vakkal lehet beülni
- a legnagyobb limit maradt NL1000
- max torna nevezési díj 250 euró
- több játékfajtát engedélyeztek pl razz
- a kötelező befizetési limitet eltörölték, ezt a szerencsájáték szervező állapíthatja meg, de egy havi 3000 eurós limitet említ vmi belső dokumentum napi heti limitek maradnak, de játékosonként ez változhat
Viszont a szegregált játékosállomány marad, szóval olyan lesz mint a franciáknál spanyolok csak itt játszhatnak, de más nemzetek játékosai regelhetnek
A Bossnak ezzel kb. annyi. A cash játékosok 75-80%-a spanyol.
update: PH supportos azt írta, hogy spanyolok játszhatnak de csak egymás között. Magyarok pedig január 1től minden probléma nélkül továbbra is.