Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Törvénymódosítás Szlovákiában: évi 1500 euróért pókerasztal

psycho
2009. okt. 22. 17:59

Törvénymódosítás Szlovákiában: évi 1500 euróért pókerasztal

ma született törvénymódosítás Szlovákiában:

Bumm.sk | Januártól csak évi 1500 euróért lehet üzemeltetni egy pókerasztalt - All in

Zoleee
Válasz psycho kommentjére
2009. okt. 22. 18:11

ma született törvénymódosítás Szlovákiában:

Bumm.sk | Januártól csak évi 1500 euróért lehet üzemeltetni egy pókerasztalt - All in

Ezt nálunk is követhetnénk. A klubok számára szvsz ez teljesen elfogadható.

psycho
Válasz Zoleee kommentjére
2009. okt. 22. 18:24

Szerintem ez csak a nagyobb kluboknak jó, a vidéki kisebb pókerkluboknak szerintem nem éri meg..

gab0r
2009. okt. 24. 12:47

Szerintem ez csak a nagyobb kluboknak jó, a vidéki kisebb pókerkluboknak szerintem nem éri meg..

Ebből pedig az következne, hogy -kisebb számban ugyan, de -létrejönnek színvonalas klubok, ami nem feltétlenül rossz.

psycho
Válasz gab0r kommentjére
2009. okt. 24. 14:11

Most ha belegondolok abba, hogy hiába van a városunkban színvonalas klub (Bluff Poker Club Komárno meglehet nézni), olyan arcok is járnak oda..., hidd el tudnék sztorizni..Ettől nem javul a játék minősége. És szerintem amilyen haszonkullcsal ők dolgoznak, be is zárhatják a klubot, ami azért kár lenne..

titcar
2009. okt. 24. 16:08

Most ha belegondolok abba, hogy hiába van a városunkban színvonalas klub (Bluff Poker Club Komárno meglehet nézni), olyan arcok is járnak oda..., hidd el tudnék sztorizni..Ettől nem javul a játék minősége. És szerintem amilyen haszonkullcsal ők dolgoznak, be is zárhatják a klubot, ami azért kár lenne..

asszem színvonalon nem a játék minőségét értették ... :D

ladipeti
2009. okt. 24. 18:29

bocs az OFF-ért:

Ebben a klubban készpénzes játék is megy, és milyen téten? Dél-komáromi vagyok, lehet szívesen átjárnék játszani,ha van vmi jó játék. Honlapon nem találtam erre utalást.

kösz

psycho
Válasz ladipeti kommentjére
2009. okt. 24. 19:59

bocs az OFF-ért:

Ebben a klubban készpénzes játék is megy, és milyen téten? Dél-komáromi vagyok, lehet szívesen átjárnék játszani,ha van vmi jó játék. Honlapon nem találtam erre utalást.

kösz

Szokott NL50,NL100 menni, ha van rá igény..

volt egyszer, hogy NL100 játszottak, és mindenki fél beülővel ült :D szal csak óvatosan :D

Élő ügyfélszolgálat