Az OTP azért már elég baráti áron van, de semmiképpen nem shortolásban kell gondolkodni. Szerintem 2500 alá nem fog beesni, valahol most van a mélypontja.
Már alatta is van! Vegyél, vegyél, vegyél!!!
Ha lenne fölös 5 millám most OTP-t vennék, mert a külföldiek nem tudják amit mi: Ilyen betét/hitelezési gyakorlattal lehetetlen bukni. Fél évet adok és a duplája lesz az árfolyam.
az otp könyv szerinti értéke 3500. azaz 2500on vagy még lejjebb már "kilóra" megveszik az otp-t.
Igaz, hogy én nagy híve vagyok a piaci válságok idején való vásárlásnak, de nem biztos, hogy az OTP-re szavaznék most. Legalábbis, amíg az általános klíma nem változik az országban, vagy nemzetközileg. Vagy leglábbis nem látszanak annak egyértelmű jelei.
szerintetek érdemes lenne befektetni Lehman Brothers Holdings részvényekbe hosszútávra? Egy elég nagy múltú cég amelynek már csak a neve is értéket képvisel. A tegnapi záró ára 6,6 cent volt.
ilyen téren teljesen láma vagyok
Csak lehet mire meglátod a klímaváltozás jeleit már lemaradtál a legjobb beszállási pontokról.
Wall street pár mondatban
Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok segíthetnek:
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: "Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.
Isten hozott a Wall Street-en...
Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok segíthetnek:
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: "Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.
Isten hozott a Wall Street-en...
Azért javaslom a jövőbeli növekedési kilátásokat, valamint a jelenlegi magyar lakossági piacon meglévő verseny fokát is vegyétek figyelembe az OTP kapcsán.
no igen... sztem is bár sokan anyazzak, de megis rengeteg ember náluk van. én is ott kezdtemanno, fasza kis junior kartyaval, bar akkor meg korantsem volt ekkora nagy versenyhelyzet.