Boldog karácsonyt minden kedves és nem kedves PokerAkademia tagnak! :)
Sziasztok!
Játszottam ma 2 MTT-t, mind a kettőn sikerült FT-ra jutnom, bár nem akkora érdem, mivel mind kettőn csak 33-an indultak
Egyik egy 5€-os NLHE Hyper volt, itt negyedik lettem (+9,78€) A10-el estem ki Q5 ellen... nagyvak voltam, kb 10bb volt... a kisvak allin ment 20-25 nagyvakkal, turnre lejött a Q... itt pluszos allin menni??? nagyon meglepődnék, ha igen... főleg azért, mert nem volt olyan hatalmas stackje...
a másik meg egy 3€-os re-entry plo volt, 5-től adtak pénzt, sajna 8-ik lettem, ezzel a handdel estem ki:
https://www.boomplayer.com/hu/22047484_500BD2E472
lehet hibáztam, de ezzel a fosadékkal megadni 3bb-t pre...
Na sziasztok!
Pár napja kitűztem magam elé egy célt, mégpedig azt, hogy 1 hónap alatt lejátszok 900 Spin&Go-t 0,25€ illetve 1€ téten. Fingom sincs, hogy ez mekkora minta, lehet, hogy valaki 1 nap letol ennyit... :D
Tegnap volt az első nap, mikor 30-at játszottam.
14 első hely és 8-8 második ill. harmadik hely jött össze.
21x 2€ volt a nyereményalap, 8x 4€, 1x meg 6€. pont 10€ lett a profit! első napnak szerintem okés volt. :D
GL
Sziasztok!
Abból a Spin&Go-s küldiből nem lett semmi, különféle okok miatt... nem is pókereztem annyit az utóbbi időbe...
de ma éjszaka sikerült megnyernem egy 3€-os plo mtt-t
http://www.kepfeltoltes.eu/images/201701/208qq.png
+ öröm, hogy a headsupot én 400.000 zsetonnal, ellenfelem meg 2.200.000 zsetonnal kezdte :)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy rajtam kívül érdekel e egyáltalán valakit ez a napló... :D De ha már megcsináltam, néha azért hozzászólok.
Úgy döntöttem pár napja, hogy elkezdem tolni a Sit & Go HERO-kat a Partyn. 1$-os téten kezdem. Az a cél, hogy szépen lassan felfele lépkedve egyszer elérjem a 100$-os tétet. Lehet most röhögtök, de akkor is ez az egyik álmom. Lehet, sőt biztos, hogy nehéz lesz, de állok elébe. :)
Be szoktam nézni. Annyira csapongsz a játéktípusok között, hogy szinte nem is lehet követni. Jó lenne kiválasztanod egyet, és azt gyakorolni, abban fejlődni.
Be szoktam nézni. Annyira csapongsz a játéktípusok között, hogy szinte nem is lehet követni. Jó lenne kiválasztanod egyet, és azt gyakorolni, abban fejlődni.