még jó hogy unibet erre gondolt és nincs letölthető HH :D
Úgy kellett ez a fórum Akadémiára mint egy falat kenyér, alig pörögnek a fórumok így uborkaszezon vége felé.
"LEPEL lerántása" alatt naívan azt reméltem, hogy végre valaki min. 10millió leosztással, statisztikával, grafikonokkal fogja bizonyítani miért és hogyan tér el az rng a várható számoktól :)
Be kell baszni barmivel, aztan 50-50. Vagy jon vagy nem.
Én múltkor úgy buktam az Unibeten, hogy nem is játszottam ott!!!!!!!!!
En is sokat buktam ugy anno! USA dollar számla euroban
Egyébként unibet vannak szar napok! Nekem kb hetente 1x volt olyan napom, hogy elment 10 bi nl holdemben es a het többi napján vagy break even vagy nyerő voltam es het végére összejött kb 2-3 bi előny, amit persze omahaban mindig elveszítettem , de ez mar más téma
Nekem mindig van egy terem, ami a menekülő kiskapu, és ez jelenleg az unibet, kalandozok más termekben, amik nem feltétlenül rosszak, de unibeten biztos vagyok benne hogy pár €-ból is talpra tudom állítani magam ha kell, túl sok a sportfogadó halacska. Korábban volt a pkr, a boss hálózat (pokerheaven főleg). Nyilván vannak rossz napok, hetek, hónapok, de hosszú távon kifizetődő.
Meg van egy varázsa a teremnek, ami miatt nagyon szeretem, az az érzés, mikor minden nap cserélgeti a nevét a játékos (én is sűrűn), de mégis ismerem a játéka alapján, nem tudom megnevezni, még fix nickneve sincs, de vannak jellemző sizingjai, blöffjei, és minden nap újra megismerhetem (50 első randi :D), és mikor rájövök ki az használhatom az exploimat ellene, olyan kísérteties érzés. Persze nincsenek statok, noteok a teremben, de hozzám passzol, nekem kb 1,5 éves korom óta vannak meg az emlékeim, szóval a fejem tele van noteokkal.