Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > A LEPEL lerántása! Avagy hogyan működik az rng az UNIBETEN.

teki1222
Válasz Könyvelő kommentjére
2020. aug. 19. 16:59

még jó hogy unibet erre gondolt és nincs letölthető HH :D

Masters800
2020. aug. 19. 17:20

Úgy kellett ez a fórum Akadémiára mint egy falat kenyér, alig pörögnek a fórumok így uborkaszezon vége felé.

fri
Válasz uav_online kommentjére
2020. aug. 20. 0:16

"LEPEL lerántása" alatt naívan azt reméltem, hogy végre valaki min. 10millió leosztással, statisztikával, grafikonokkal fogja bizonyítani miért és hogyan tér el az rng a várható számoktól :)

Így hitelesebb. A fszm fog leosztasokkal, grafikonokkal meg statisztikakkal foglalkozni, amikor ennyire egyszeru az egesz.

Az egesz poker ilyen, nem csak ez a terem.

Szoval Én is lerantom most A LEPLET: Be kell baszni barmivel, aztan 50-50. Vagy jon vagy nem.

SötétEgér
Válasz fri kommentjére
2020. aug. 20. 2:23

Be kell baszni barmivel, aztan 50-50. Vagy jon vagy nem.

Ez még omahán működhet is :D

Lefty Gekko
2020. aug. 21. 12:51

Én múltkor úgy buktam az Unibeten, hogy nem is játszottam ott!!!!!!!!!

regie
2020. aug. 22. 15:46

En is sokat buktam ugy anno! USA dollar számla euroban

regie
2020. aug. 22. 15:50

Egyébként unibet vannak szar napok! Nekem kb hetente 1x volt olyan napom, hogy elment 10 bi nl holdemben es a het többi napján vagy break even vagy nyerő voltam es het végére összejött kb 2-3 bi előny, amit persze omahaban mindig elveszítettem , de ez mar más téma

SötétEgér
2020. aug. 22. 18:51

Nekem mindig van egy terem, ami a menekülő kiskapu, és ez jelenleg az unibet, kalandozok más termekben, amik nem feltétlenül rosszak, de unibeten biztos vagyok benne hogy pár €-ból is talpra tudom állítani magam ha kell, túl sok a sportfogadó halacska. Korábban volt a pkr, a boss hálózat (pokerheaven főleg). Nyilván vannak rossz napok, hetek, hónapok, de hosszú távon kifizetődő.
Meg van egy varázsa a teremnek, ami miatt nagyon szeretem, az az érzés, mikor minden nap cserélgeti a nevét a játékos (én is sűrűn), de mégis ismerem a játéka alapján, nem tudom megnevezni, még fix nickneve sincs, de vannak jellemző sizingjai, blöffjei, és minden nap újra megismerhetem (50 első randi :D), és mikor rájövök ki az használhatom az exploimat ellene, olyan kísérteties érzés. Persze nincsenek statok, noteok a teremben, de hozzám passzol, nekem kb 1,5 éves korom óta vannak meg az emlékeim, szóval a fejem tele van noteokkal.

Élő ügyfélszolgálat