atcsy papa bemutatkozása
sziasztok!
nem rég találtam ezt a király oldalt,nagyon tetszik már csak ez a szép pasztell zöld forum skin is,nagyon faja :D
22 vagyok,vecsési és fiú.
2007.szeptember 11. én ekkor kezdtem a póker karierrem,csupa szerencsés számok :D
Szeretem a humort csinálni is és élvezni is egyaránt,úgy avgyok vele, hogy ebbe a tetves világba az embernek sok humorra van szüksége.
nyitottam egy zseniális blogot amibe póker "karierrem" történetét írkálom a kezdetektől egészen a high stakes limit eléréséig
Egyenlőre csak CG zek valahogy jobban megfog mint a többi játék.
Esetleg mikor jó kis bukókat produkálok egy nap akkor leülök és tolok pár Sngt.
BB
GL
Üdv az oldalon!Hol játszol, és milyen szinten?
szevasz eztazán a gyors válasz, épp akartam elmenni kajálni ,de még válaszolok neked :D
nl100 partypoker
most fogok átköltözni a napokban nextpokerre,kicsit megfogott aza 50%os cashback :D
és te hol üzérkedsz kollega?
szevasz eztazán a gyors válasz, épp akartam elmenni kajálni ,de még válaszolok neked :D
nl100 partypoker
most fogok átköltözni a napokban nextpokerre,kicsit megfogott aza 50%os cashback :D
és te hol üzérkedsz kollega?
jaja haladok :D
Fr természetesen nem rajongok az SHért elvileg jobb a profit meg minden.
toltam már Shn is valóban jobb a profit de sokkal nagyobb bukók is lehetnek, ha egyszer tiltre kerül az ember, majd később átficcenek Sh ra ha már nem lesz más választásom,de addig maradok Fr asztaloknál.
No a Cake re lennék még iszonyat kiváncsi,néztem Zolee vidjét és valami iszonyat sügérek vannak nl200 FRn :D
Az ongéme szoftvert már jól ismerem,majd leírom a blogomba hogy miért :D
majd rakok fel pár videt ha valakit egyáltalán érdekel
Üdv a fórumon és sok sikert a továbbiakra!
szia:)
köszi,sziasztok! :)
majd rakok fel pár videt ha valakit egyáltalán érdekel
:D
csak ongémen tudok most csinálni,de itt lehet hogy nem stratégia szerint kell tolni :D
csak köszönetet tudok mondani aki kitalálta az ongémet és nextpokrt meg a pokerakademiát :D
királyság!
sehol máshol nincs ilyen jó dolog hogy 50%os cashback