orias_donk
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. nov. 3. 19:47

egyetemre járok, ezen belül egy brutális szakirányra, alig van időm játszani, tanulni, még csak 15k hand van mögöttem, és még vannak bőven hibáim, gondoltam h NL5-re felmegyek, megy ugy tudom nem sok különbség van a kettő között, és persze elég ingadozó a grafikonom is, majd ha viszonylag stabilan emelkedik, és meg lesz a BR-om akkor igen

glglglglglglglgl

döbrögi
2011. nov. 3. 19:49

nem bántás ként írom, de szerintem az nl2 nek nem sok értelme van ott nem lehet haladni.. én inkább befizetnék 100$ az ma már nem egy na pénz és szintet lépnék.

bacardi2268
Válasz döbrögi kommentjére
2011. nov. 3. 19:50

Szerintem preflop eleve hiba volt a call, flopn meg egy 0,29$ os emelésre azonnal all in menni az elég lol. De bejött:)

vhol azt olvasom FOLD, vhol meg CALL-t irnak KT-ra, most így döntöttem, meg a mögöttem ülőknek, 60-70es VPIP-s fishek voltak 200-300 hand alatt (persze volt több adat is róluk), így döntöttem h vmelyest kockáztatok, szerencsém is volt ez tény

bacardi2268
2011. nov. 3. 19:52

nem bántás ként írom, de szerintem az nl2 nek nem sok értelme van ott nem lehet haladni.. én inkább befizetnék 100$ az ma már nem egy na pénz és szintet lépnék.

igen most én is erre gyűjtök, jövhéten megjön a szoctám, és az ösztöndíj, és megy is rá egy kicsi-kicsi :D
addig meg itt játszogatok :D

orias_donk
2011. nov. 3. 19:53

igen most én is erre gyűjtök, jövhéten megjön a szoctám, és az ösztöndíj, és megy is rá egy kicsi-kicsi :D

mi tagadás neked alázatproblémáid nincsenek :D

bacardi2268
Válasz orias_donk kommentjére
2011. nov. 3. 19:54

glglglglglglglgl

kössz :D
új kísérleti szakirányon vagyok részlegesen német nyelven, az AUDI és a MERCI kérte külön ezt a szakot a gépészeten belül Automobil Produktion, nehéz iszonyat, de megcsinálom

aki egyetemre jár annak is sok szerencsét

döbrögi
2011. nov. 3. 19:56

sok sikert a sulihoz, ha elvégzed lesz jó melód jó fizetéssel és némi tanulás után gogo nl5,nl10, nl25
GL

bacardi2268
2011. nov. 3. 19:59

sok sikert a sulihoz, ha elvégzed lesz jó melód jó fizetéssel és némi tanulás után gogo nl5,nl10, nl25
GL

köszi
ezt tervezem, csak ne csússzon be semmi hiba :D

SipKa
2011. nov. 3. 20:29

szoctámot eljátszani... hát csak gratulálni tudok...

amúgy még mindig túl sokat miniraiselsz, és overbet allin mész. fishek ellen meg felejtsd el a KT-es callokat MP-ből mert baromság.
1. nem vagy pozicióban velük szemben
2. flopolsz egy K57-et és aztán amikor flopon allinmész sirsz hogy elvernek a 57o-jukkal.
3. nemtom FR kézskálákat, de KT szvsz csak steal-re jó, suited néha button CO-ból call ha kapsz jó potoddsot. ne éld magad nagyon bele ezekbe a handekbe.

várj még az NL5-tel amig nem vagy nyerő NL2-n sem

bacardi2268
Válasz SipKa kommentjére
2011. nov. 4. 23:48

szoctámot eljátszani... hát csak gratulálni tudok...

amúgy még mindig túl sokat miniraiselsz, és overbet allin mész. fishek ellen meg felejtsd el a KT-es callokat MP-ből mert baromság.
1. nem vagy pozicióban velük szemben
2. flopolsz egy K57-et és aztán amikor flopon allinmész sirsz hogy elvernek a 57o-jukkal.
3. nemtom FR kézskálákat, de KT szvsz csak steal-re jó, suited néha button CO-ból call ha kapsz jó potoddsot. ne éld magad nagyon bele ezekbe a handekbe.

várj még az NL5-tel amig nem vagy nyerő NL2-n sem

-nem játszom el a szoctámom, hanem abból akarok HM vagy PTR-t venni, h a handjeimet tudjam elemezni, mert nem sokára lemegy a trial verzio
-miniraise- igen sajnos még mindig sok van, de fogyo a tendencia
-mostanság kezdőkéztáblát használok, h megtanuljam a kezeket, de még tanuló fázisban vok, így vannak fish megmozdulásaim
-nl5- ezt én is így gondoltam, ott csak frusztráltnak érezném a magam a BR-m miatt is

köszönöm a tanácsokat

Élő ügyfélszolgálat