Üdv itt. Nem vagyok jó pókeres mivel micron játszom, de az alapokban segíthetek.:)
Először is, ezt így ne folytasd. Nagyon lazán játszol és még annál is agresszívabban. Olvasd el ezeket, mielőtt komolyabban pókerezni kezdesz.
https://poker-akademia.com/uploads/files/Hasznos-tippek-kezdo-pokereseknek_2010-12-22.pdf
Póker stratégia / Tippek kezdőknek / NL Hold'em tippek kezdőknek I. - Kezdeti lépések, gyakorlati tudnivalók | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Ha az alapok megvannak, jöhet Bojanika Kezdeti lépések című videója, én is abból indultam el.
Egyelőre legyen elég ennyi, hajrá.
Igen, túl nagy. Az enyém ilyen: http://www.pokertableratings.com/graphs/f/featspade/aggression_bell-0.01-0.02-nl-9-hold%27em-usd-stars.png
A lenyeg az, hogy ne masokhoz akard viszonyitani/igazitani a jatekodat/jatekstilusodat, hanem legyen meg a sajat elkepzelesed a sajat jatekodrol es jatsz sokat, hogy szerezz tapasztalatot.Jah es a legfontosabb, en hagynam a PTR-t meg az ottani abrakat, inkabb kezdj el hasznalni Holdem Managert es az ottani statokat posztold majd.
A lenyeg az, hogy ne masokhoz akard viszonyitani a jatekodat/jatekstilusodat, hanem legyen meg a sajat elkepzelesed a sajat jatekodrol es jatsz sokat, hogy szerezz tapasztalatot.Jah es a legfontosabb, en hagynam a PTR-t meg az ottani abrakat, inkabb kezdj el hasznalni Holdem Managert es az ottani statokat posztold majd.
Hat szerintem eleg logikus a dolog. Ha HM-et veszel akkor nem tudsz jatszani. Ha csak egyik megy, akkor befizetnek mondjuk 100 dollart es elkezdenek nl2-4 en jatszani.Egyebkent HM-nek van 15 napos probaverzioja!Inkabb meg a jatekom fejlesztesevel/alapok tanulasaval foglalkoznek a helyedben.Sok kezdo jatekos nagyon nagy hibaja, hogy turelmetlen.
Hat szerintem eleg logikus a dolog. Ha HM-et veszel akkor nem tudsz jatszani. Ha csak egyik megy, akkor befizetnek mondjuk 100 dollart es elkezdenek nl2-4 en jatszani.Egyebkent HM-nek van 15 napos probaverzioja!Inkabb meg a jatekom fejlesztesevel/alapok tanulasaval foglalkoznek a helyedben.Sok kezdo jatekos nagyon nagy hibaja, hogy turelmetlen.
A lenyeg az, hogy ne masokhoz akard viszonyitani/igazitani a jatekodat/jatekstilusodat, hanem legyen meg a sajat elkepzelesed a sajat jatekodrol es jatsz sokat, hogy szerezz tapasztalatot