Az igért link!
SH Pókersuli I. - Equity és húzólapok
Az oldal alján van egy görgető sáv amiben a témák vannak!
GL!
Az igért link!
SH Pókersuli I. - Equity és húzólapok
Az oldal alján van egy görgető sáv amiben a témák vannak!
GL!
sztem annyira nem jo a konkurenciát itt reklámozni
ma játszottam pár FPP-s MTT-t, van sok őrült itt is
a feszes játékom ugy látszik a vesztemre ment
ezek a pusholások hibásak voltak ???
weaktight | Hand | AJo - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | KAo - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | TT - No Limit Holdem Tournament talán ez volt egy kicsit necc, de annyira hiperlazák h gondoltam betolom
weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament
számomra egy elég kérdéses/ fontos hand:
a gyerek erősebb, jobb játékos mint én vok
270 hand/vpip 10/ pfr 7,22/ af 4 / pfr3bet 4
weaktight | Hand | KAo - €0.01/€0.02 No Limit Holdem
fura megjátszás, tudom, de egyszerűen nem tudtam mit csináljak, és turnon mikor tényleg nincs semmim inkább eldobtam, mert lehet h vmilyen erősebb párja volt
ha egyszínű AK-om lett volna pre emeltem volna de így csak callra gondoltam
pre 4bet/call vagy fold,
megfogadtam a tanácsaitokat még feszesebb lettem, és a vakokat is kevésbé védem, és úgy tűnik jó fele haladok
a mai termés: először 2-majd 3 és 4 asztalon
ha az a középső bukás nem jön be akkor talán még szebb lenne a graf, de hát ha egy erősen upos fishesl (3.kép) találod szembe magad védtelen vagy :(
ha vmi észrevétel van az adatok között, kérem jelezzétek
köszönöm
mai napra csak 500 hand jutott, fárad vok és az uccsó hand miatt inkább be is fejezem mára
weaktight | Hand | ATo - $0.01/$0.02 No Limit Holdem a gyerekről nincs semmi adatom 3 hand alatt 100 vpip és csak egy asztalon játszott és spanyol
elég feszesen játszottam ma, tegnaphoz képest, de úgy tűnik jó fele haladok még mindig
mai egyik legszebb handje: weaktight | Hand | AA - $0.01/$0.02 No Limit Holdem egy calling fish ellen
nem hiszem el ...... ugyan az a gyerek
15hand/ 54vpip/ 13pfr/af 3
1. weaktight | Hand | 89s - $0.01/$0.02 No Limit Holdem az overbet nem kellett volna a river 6 miatt ???
2. weaktight | Hand | KAo - $0.01/$0.02 No Limit Holdem ilyen szar lappal isteneeeeeeeeeeeeem
----------------------------------------------------------
3. weaktight | Hand | KQs - $0.01/$0.02 No Limit Holdem ugye itt csak az agro fishnek volt szerencséje?
-----------------------------------------------------------
4. weaktight | Hand | KK - $0.01/$0.02 No Limit Holdem ez is csak véletlen mi ??? az a river nem kellettv volna
melettem egy passzív reg ül, utánna meg csupa fish
ez egyenlőre nem az én napom
vki vmi tanács a handekhez ??