Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > BelaKecske: Póker és még ami eszembejut:)

tylerhungary
Válasz BelaKecske kommentjére
2011. nov. 10. 20:07

en AA-imat is hasonlóan vágják tönkre sorjában,azt hiszem ez az ellenfél nekem a "gyemant" fish kategoriaba van sorolva,azt hiszem nem veletlenul...

BelaKecske
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. nov. 10. 20:11

en AA-imat is hasonlóan vágják tönkre sorjában,azt hiszem ez az ellenfél nekem a "gyemant" fish kategoriaba van sorolva,azt hiszem nem veletlenul...

200 dollárral ül jelenleg a jobbomon:) 1 órát dolgoztam azon, hogy visszahozzam 0ára ezután a parti után:) ő azóta még keresett. de én is adtam neki egy szép sárga felkiáltójelet.

BelaKecske
2011. nov. 13. 22:17

flippek nem nagyon adják ma:) sikerült 2bi mínusz összehozni úgy, hogy asztal/4 fish volt köbö és vhogy semmi sem talált el, ami meg igen, az turn/river környékén már kevés volt.

BelaKecske
2011. nov. 17. 17:02

Vesztős storyk, ne olvasd el!

Már azt hittem upsingben vagyok, erre ma 5bi mínusz:) 1bi ment bele egy blöffbe, a többi cooler szitu. AK vs KK kicsit deepen bvb agró ellen, szett vs flöss úgy h majdnem checkeltem riveren, de végül nem mertem:) , AQs vs KJ 4bet partiban KJxss boardon turnre flössöm lett és egy river K a történet vége:) meg volt egy kisebb pot 2 párral szett ellen..
ezt csak azért írtam le ide, mert panaszkodni akarok, remélem tényleg nem olvastátok el, de nekem így most könnyebb:)

olvass!

elmélkedtem sokat a játékomon, s mindenképpen változtatni akarok. hiába vagyok az openraisekkel agresszív, a postflop meg a 3bet játékom szörnyen weak. alig alig 3betelek, lassan több blöff4betem van mint 3bet. ezen kell változtatni, meg a postflop agresszión, több c-r, cbet raise kéne jó helyzetekben, mert a regek számára 30-50 körül már lazán lejátszató, kiszámítható leszek. szal ezen dolgozok most, nézegetni fogom Bala videóit, a régi Luigi-Mili videókat, amiben még agressszorkodtak rengesen, s megpróbálok átvenni annyit, amennyit megértek. Bigacsiga videói mellett ezeket raktam fel most telóra, így a buszozások, unalmas órák legalább hasznossá vállnak majd. szeretem az új telefonomat.
GL

BelaKecske
2011. nov. 26. 22:04

olyan kibkúrt szarul megy mostanság, hogy eszembe jutott, hogy vissza kéne lépni 20ra... persze nem szeretnék, de vhogy mégis a coolerek rossz oldalára kerülök sőt rosszul is játszok sokszor... ma már pihi lesz s holnaptól újult erővel belevágok az NL30 rejtelmeibe.

tylerhungary
2011. nov. 26. 23:07

Vesztős storyk, ne olvasd el!

Már azt hittem upsingben vagyok, erre ma 5bi mínusz:) 1bi ment bele egy blöffbe, a többi cooler szitu. AK vs KK kicsit deepen bvb agró ellen, szett vs flöss úgy h majdnem checkeltem riveren, de végül nem mertem:) , AQs vs KJ 4bet partiban KJxss boardon turnre flössöm lett és egy river K a történet vége:) meg volt egy kisebb pot 2 párral szett ellen..
ezt csak azért írtam le ide, mert panaszkodni akarok, remélem tényleg nem olvastátok el, de nekem így most könnyebb:)

olvass!

elmélkedtem sokat a játékomon, s mindenképpen változtatni akarok. hiába vagyok az openraisekkel agresszív, a postflop meg a 3bet játékom szörnyen weak. alig alig 3betelek, lassan több blöff4betem van mint 3bet. ezen kell változtatni, meg a postflop agresszión, több c-r, cbet raise kéne jó helyzetekben, mert a regek számára 30-50 körül már lazán lejátszató, kiszámítható leszek. szal ezen dolgozok most, nézegetni fogom Bala videóit, a régi Luigi-Mili videókat, amiben még agressszorkodtak rengesen, s megpróbálok átvenni annyit, amennyit megértek. Bigacsiga videói mellett ezeket raktam fel most telóra, így a buszozások, unalmas órák legalább hasznossá vállnak majd. szeretem az új telefonomat.
GL

nem újdonság de sztem jól kell megválasztani azokat a szitukat amikben agresszorkodni kell,viszont 30on azért nehéz mert sok a multiway pot es jönnek minden szarral,en is sokat gondolkoztam hogy túl őszinte/lejátszható vagyok a 19/15/3-as játékommal es igyekeztem változtatni rajta hogy trükközzek kicsit bonyolitsam a játékom,de az a tapasztalatom hogy ezen a limiten még annyira nem kell light4betelni meg hasonlok mert a többség öszinte,a fishek ellen meg valuezni kell és kész...persze nem árt majd azért felkészülni 50re mert ott ez már nem lesz elég

BelaKecske
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. dec. 4. 23:03

végre egy értelmes session, pár napja megint érzem a játékot s most már nyertem is legalább:) bár 2 bi helyett könnyen lehetett volna 3 is, ha egy csóka nem overbetpushol lyulsort turnon és ér oda a 2 párom ellen, de hát van ilyen:) lényeg az, hogy megint van kedvem játszani, s alig várom a következő sessiont..

BelaKecske
2011. dec. 12. 0:46

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Gabiru
2011. dec. 12. 8:49

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Az ilyet jó nézni, olyan szívmelengető érzést vált ki belőlem egy ilyen grafikon! :D

HOLD!

GL!

BelaKecske
Válasz Gabiru kommentjére
2011. dec. 12. 9:41

Az ilyet jó nézni, olyan szívmelengető érzést vált ki belőlem egy ilyen grafikon! :D

HOLD!

GL!

én is így vagyok, dowsing közben ezt a képet nézegetem majd:)

Élő ügyfélszolgálat