Joci, most komolyan elvarod h mas regularok megosszak a gondolatmenetuket mas regularokkal es egyutt elemezzetek?Nem tudom, ez a feltetelezes eleg amator sztem..'
Nem tudom, de en soha nem elemeznek mas regularokkal, akik a sajat limitemen jatszanak.
Joci, most komolyan elvarod h mas regularok megosszak a gondolatmenetuket mas regularokkal es egyutt elemezzetek?Nem tudom, ez a feltetelezes eleg amator sztem..'
Nem tudom, de en soha nem elemeznek mas regularokkal, akik a sajat limitemen jatszanak.
:)
flop tetszik a cc, ha donkolok még képes vagy megraiselni, a c/r-emmel sem adok elő sok mindent. néha persze ilyet is csinálhatok :)
Turn úgy voltam vele, hogy köbö mindent továbbhívsz ezen a K-n, szal egy csomószor semmi sincs nálad, amivel riveren is blöffölhetsz ha odaérek. (ha meg nem, akkor essetleg donkolok, mivel abban a hitben vagy h essetleg jó játékos is lehetek, így talán nem teszel besült draw-ra de ezen még gondolkozok :D )
ha meg lapod van, az ellen kerülhet be riveren is pénz. talán itt lehetett volna c/r-elni is, nem tom, annyira nem tetszik.
igazából a valós ok, h megörültem a lyuksoromnak és fishcalloltam h odaérjek :D
riveren ugye ha donkolok, akkor faceup flössöm van.
Ha blöffön vagy akkor a check/c fasza.
Ha lapod van akkor gyengébbel nem nagyon fogsz megadni c/r-t, fullod s nagyobb flössöd is lehet párszor.
gondolkozok még h milyen flössel emelnék vissza. nuts draw-al már lehet raiselek vhol előbb, s szettel is, szal full se nagyon lesz itt nálam, csak ritkán.
riveren nehéz helyzetben vagyok ha nincs flössöm, mivel bár tudom h blöffölhetsz itt, de azért a range-ben akadni fog sok flössdraw turnon, szal tudnék dobni szerintem lapot. szerintem jó volt amit csináltál, magamban kevésbé vagyok biztos :D
a helyemben hogy játszanál?
Jaja, kezd tetszeni a cr, lehet ott nálam 2 pár meg szett is azért, bár nem tom h tudok e ott K-t dobatni.
T9ben igazad van, ott a turn call-on is gondolkozom, nagyon megörült annak a Knak.
érdekes az a reg akit mondtál h jó, hülyeséget nem láttam tőle, de AK, QQ csak adta az izolálásomat s AKs el ip callolta a 3betemet co-ról. ott aztán sor vs flöss lett a javára :(
na GL
A szövegértésben elvileg 6 hibám van (origó alapján) ergó ha 60ból legalább 46pont lesz a szövegalkotás akkor megvan az ötös. Idegesítő, mert 3 ponttal lehetne több ha kicsit jobban figyelek.
azért köszi a bíztatást :)
mivel ebben a hónapban egy (1) nyertes sessiont tudok felmutatni azt is elsején, úgy döntöttem h bár megvan elég bi 50re, visszalépek 30ra egy kicsit. Önbizalom növelésnek remélhetőleg jó lesz és igyekszem majd vissza 50re utána :)
Nonsd-ben buktam elég sokat, kicsit jobb lenne talán feszesebben játszani. Igyekszek most megkomolyodni és az érettségire való készülgetés (sörözés) mellett pókerrel is valamivel többet foglalkozni. és nyerni :)
szett vs TPTK
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Hedonisst ($48.25)
UTG+1 youwillpay77 ($39.49)
CO ChristePoker ($38.50)
BTN bhyr ($57.94)
SB svvietlan ($51.17)
BB KecskeBela ($57.55)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) KecskeBela is BB :6c: :6s:
Hedonisst raises to $2, youwillpay77 calls $2, 3 folds, KecskeBela calls $1.50
Flop: :ac: :jc: :6h: ($6.25, 3 players)
KecskeBela checks, Hedonisst bets $4.75, youwillpay77 folds, KecskeBela calls $4.75
Turn: :2h: ($15.75, 2 players)
KecskeBela bets $11, Hedonisst calls $11
River: :8s: ($37.75, 2 players)
KecskeBela goes all-in $39.80, Hedonisst goes all-in $30.50
Final Pot: $98.75
KecskeBela shows THREE_OF_A_KIND SIX
:6c: :6s:
KecskeBela wins $105.05 (net +$47.50)
youwillpay77 lost $2
Hedonisst lost $48.25
Sikerült visszatérni 50-re?
Nh btw
nyomom itt is, ott is most annyira nem ment rosszul (annyira jól se), szal ha van jó asztal, akkor 50re is beülök.
nyomom itt is, ott is most annyira nem ment rosszul (annyira jól se), szal ha van jó asztal, akkor 50re is beülök.