Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > BelaKecske: Póker és még ami eszembejut:)

danfiu
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. ápr. 30. 0:25

Joci, most komolyan elvarod h mas regularok megosszak a gondolatmenetuket mas regularokkal es egyutt elemezzetek?Nem tudom, ez a feltetelezes eleg amator sztem..'

Nem tudom, de en soha nem elemeznek mas regularokkal, akik a sajat limitemen jatszanak.

BelaKecske
Válasz danfiu kommentjére
2012. ápr. 30. 0:28

Joci, most komolyan elvarod h mas regularok megosszak a gondolatmenetuket mas regularokkal es egyutt elemezzetek?Nem tudom, ez a feltetelezes eleg amator sztem..'

Nem tudom, de en soha nem elemeznek mas regularokkal, akik a sajat limitemen jatszanak.

holnaptól minden fd-met raiselem ellene, riveren pedig páros boardokon 5magas flössökkel fogok shove-olni, h blöffre tegyen, s adja 22-vel.
nem lesz ezzel gond :D

JociBalboa
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. ápr. 30. 0:36

:)
flop tetszik a cc, ha donkolok még képes vagy megraiselni, a c/r-emmel sem adok elő sok mindent. néha persze ilyet is csinálhatok :)
Turn úgy voltam vele, hogy köbö mindent továbbhívsz ezen a K-n, szal egy csomószor semmi sincs nálad, amivel riveren is blöffölhetsz ha odaérek. (ha meg nem, akkor essetleg donkolok, mivel abban a hitben vagy h essetleg jó játékos is lehetek, így talán nem teszel besült draw-ra de ezen még gondolkozok :D )
ha meg lapod van, az ellen kerülhet be riveren is pénz. talán itt lehetett volna c/r-elni is, nem tom, annyira nem tetszik.

igazából a valós ok, h megörültem a lyuksoromnak és fishcalloltam h odaérjek :D

riveren ugye ha donkolok, akkor faceup flössöm van.
Ha blöffön vagy akkor a check/c fasza.
Ha lapod van akkor gyengébbel nem nagyon fogsz megadni c/r-t, fullod s nagyobb flössöd is lehet párszor.

gondolkozok még h milyen flössel emelnék vissza. nuts draw-al már lehet raiselek vhol előbb, s szettel is, szal full se nagyon lesz itt nálam, csak ritkán.

riveren nehéz helyzetben vagyok ha nincs flössöm, mivel bár tudom h blöffölhetsz itt, de azért a range-ben akadni fog sok flössdraw turnon, szal tudnék dobni szerintem lapot. szerintem jó volt amit csináltál, magamban kevésbé vagyok biztos :D

a helyemben hogy játszanál?

turn ch rr tetszik am, riveren
flsel nem számoltam ki hogy tudsz-e rr foldolni, ha igen akkor jó a ch rr fold, ha nem akkor kóla.

river donk nyilván xar, mert amivel megadok azzal bele is nyitok - és kizárod a bluff rangemet -

v.mit még akartam a handel kapcsolatban, de nem jut eszembe :(

más: ip T9oval ne 3betelj főleg ha 2-3 fish is jön mögötted aki nem is full stack és nem láttam még pre lapot dobni :P

u.i.: csak igy tovább a drawkkal :P

Boci-val elég sok handet megbeszélünk, most egymás ellenit miért is ne tennénk? +evnek érzem a kérdést ha amatör, de tanulok belőle akkor pedig tehet egy szivességet.. :P

BelaKecske
2012. ápr. 30. 0:42

Jaja, kezd tetszeni a cr, lehet ott nálam 2 pár meg szett is azért, bár nem tom h tudok e ott K-t dobatni.

T9ben igazad van, ott a turn call-on is gondolkozom, nagyon megörült annak a Knak.

érdekes az a reg akit mondtál h jó, hülyeséget nem láttam tőle, de AK, QQ csak adta az izolálásomat s AKs el ip callolta a 3betemet co-ról. ott aztán sor vs flöss lett a javára :(

na GL

BelaKecske
2012. máj. 7. 15:49

A szövegértésben elvileg 6 hibám van (origó alapján) ergó ha 60ból legalább 46pont lesz a szövegalkotás akkor megvan az ötös. Idegesítő, mert 3 ponttal lehetne több ha kicsit jobban figyelek.
azért köszi a bíztatást :)

BelaKecske
2012. máj. 14. 14:43

mivel ebben a hónapban egy (1) nyertes sessiont tudok felmutatni azt is elsején, úgy döntöttem h bár megvan elég bi 50re, visszalépek 30ra egy kicsit. Önbizalom növelésnek remélhetőleg jó lesz és igyekszem majd vissza 50re utána :)

Nonsd-ben buktam elég sokat, kicsit jobb lenne talán feszesebben játszani. Igyekszek most megkomolyodni és az érettségire való készülgetés (sörözés) mellett pókerrel is valamivel többet foglalkozni. és nyerni :)

BelaKecske
2012. máj. 17. 23:49

szett vs TPTK

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Hedonisst ($48.25)
UTG+1 youwillpay77 ($39.49)
CO ChristePoker ($38.50)
BTN bhyr ($57.94)
SB svvietlan ($51.17)
BB KecskeBela ($57.55)

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) KecskeBela is BB :6c: :6s:
Hedonisst raises to $2, youwillpay77 calls $2, 3 folds, KecskeBela calls $1.50

Flop: :ac: :jc: :6h: ($6.25, 3 players)
KecskeBela checks, Hedonisst bets $4.75, youwillpay77 folds, KecskeBela calls $4.75

Turn: :2h: ($15.75, 2 players)
KecskeBela bets $11, Hedonisst calls $11

River: :8s: ($37.75, 2 players)
KecskeBela goes all-in $39.80, Hedonisst goes all-in $30.50

Final Pot: $98.75
KecskeBela shows THREE_OF_A_KIND SIX
:6c: :6s:

KecskeBela wins $105.05 (net +$47.50)

youwillpay77 lost $2
Hedonisst lost $48.25

Lasthero
2012. máj. 21. 14:50

Sikerült visszatérni 50-re?
Nh btw

BelaKecske
Válasz Lasthero kommentjére
2012. máj. 21. 15:15

nyomom itt is, ott is most annyira nem ment rosszul (annyira jól se), szal ha van jó asztal, akkor 50re is beülök.

Lasthero
2012. máj. 21. 16:08

nyomom itt is, ott is most annyira nem ment rosszul (annyira jól se), szal ha van jó asztal, akkor 50re is beülök.

Akkor posztold csak tovább a handeket, mert aktív követője leszek a topicodnak :)

Élő ügyfélszolgálat