Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > BelaKecske: Póker és még ami eszembejut:)

castor11
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. szept. 30. 19:42

Változhatott bennem valami, méghozzá jó irányba. Nem tudom mi ez, de tetszik.
Örüljetek a kis dolgoknak is.

Helyes, ha élvezed és tetszik, akkor biztos, hogy menni fog! Hajrá!
gL

BelaKecske
Válasz JociBalboa kommentjére
2013. okt. 3. 19:56

Oda jutott a poki, hogy egy tök ismeretlen ellenfél 4bet/callozza ellenem a 66-ot button, majd egy másik ismeretlen az mp nyitásomat 3bet/5beteli AToval.
Az, hogy 4656x boardon siman 3 utca instacallozza a flop raise-em után az embi a KKját az meg se lepett. meg ezt legalább megnyertem :D

BelaKecske
Válasz JociBalboa kommentjére
2013. okt. 18. 18:26

Beültem játszani és az első két lapom AA volt. Ma kaszálni fogok.

castor11
2013. okt. 18. 18:32

Beültem játszani és az első két lapom AA volt. Ma kaszálni fogok.

"Ma jó napom van! Érzem az ilyet!" :D :D

Gaabeesz
2013. okt. 18. 20:23

Megint Holdem?

BelaKecske
2013. okt. 18. 22:51

yep, amíg nem vagyok stabil anyagilag addig.
ma is nyerhettem volna 5 bi-t, ha a srác 4bet potban K magas boardon tud második párt dobni turnon, vagy ha a flöss, sor esetleg top pár outom egyike leesik. de azért így is király volt ma, legalább 30 percen át jól is játszottam:)

Gaabeesz
2013. okt. 18. 23:48

Hát hajrá:)

BelaKecske
2013. okt. 20. 16:19

Miért ilyen ***** station minden reg? Oké, én is szeretek hero callozni, meg K magasokat nem dobni turn raise-re, de akkor is:)

Először AT7K6 boardot lövöm végig utg emelőként úgy, hogy riverre még a backdoor flöss is eset, a srác kisvakból instacallozz! riveren AJvel, miközben kb semmit sem ver, mert minden sor is odaért, flop pedig nem volt fd.

Másodszor a szinte ismeretlen regulár cbetel nagyot 3 emberbe T64 szerű fd-s boardon, egyik dob és sb cr-elek, call, turn 8on nagy size-al folytatom, river királyon betolom kb fél pottal az all int, sima call ATvel, bepakolt több mint 100bb-t ezzel, riveren is vagy 60at. Sosem látott valszeg még agresszívnak, vele szemben biztos nem voltam, alig vna közös handünk és harmadikként kisvakról simán callozhatok mindhárom flop szettel. Oké, az fd tényleg besült:)

Szóval kérdem én, miért csinálják ezt?

A tanulság pedig, hogy a valuebetelőké ma a világ.

danfiu
2013. okt. 20. 16:27

Bela, minek foglalkozol masokkal?

Ha tudnad,h miert csinaljak ezt valtoztatna a helyzeten?

BelaKecske
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 20. 16:28

Bela, minek foglalkozol masokkal?

Ha tudnad,h miert csinaljak ezt valtoztatna a helyzeten?

Csak érteni szeretném, mert annyira sokat látom, meg kíváncsi vagyok h mások is úgy tolják e, h nem dobnak semmit, vagy csak az én regeim ilyen mókásak:)
Meg érdekel, h tényleg ennyire rosszak ezek a callok ahogy én látom, vagy lemaradtam valamiről, amit tudnom kéne és tényleg nagyon lazán kell manapság callozni rivereken.

Élő ügyfélszolgálat