Hali!
Amugy egy ilyen funolasos gamet leszervezni nem kell am olyan huu de nagy feneket kerekiteni neki, akit erdekel kuldje el neked a skype-elerhetoseget, osszejon par ember, idopontegyeztetes, aztan mehet is.
Persze ha valami verseny, vagy akademias tamogatas, vagy valami probbat akarsz, akkor azt jobban meg kell szervezni.
GL!
Nem is féltem magam a dologtól, jövhéten elkezdem csinálni, aztán megbeszéljük. Addig felvehetsz skype-ra például, ha akarsz ligt4bet sessiont tolni holdemben is :D
Az előbb 3bet blöffölhettem volna riveren nut flöss blokkerrel és nem tettem meg. Nem tudom, hogy fogok így tükörbe nézni.
Ezt nem is értem...
Hogy tudsz így élni egyáltalán?
remélem egyszer azért még összeszeded magad és visszatalálsz az igaz útra
Az előbb 3bet blöffölhettem volna riveren nut flöss blokkerrel és nem tettem meg. Nem tudom, hogy fogok így tükörbe nézni.
Az a meleg, hogy miközben a 4betek fele még mindig 3szoros méretű, azért egy feszes reg tök ok nélkül simán cold4bet/calloz ellenem egy TT-t.
Jó az image :)
Napi kérdésünk:
Hogyan képezd ki a kutyádat arra, hogy ne akkor essen rá a modemre, amikor a gomb cold 4beteli a feszes utg fish-t 3betelő reget, te pedig AA-t kapsz a nagyvakon?
Napi kérdésünk:
Hogyan képezd ki a kutyádat arra, hogy ne akkor essen rá a modemre, amikor a gomb cold 4beteli a feszes utg fish-t 3betelő reget, te pedig AA-t kapsz a nagyvakon?