BetDoc bemutatkozása
Sziasztok, 38 éves, jelenleg külföldön élő és dolgozó, értelmiségi fiatalember volnék igen nagy érdeklődéssel a póker és azon belül is a Hold'em iránt. Sajnos semmilyen konkrét online játék-tapasztalatom nincsen, de rengeteget nézek pókert és - remélem - talán van affinitásom hozzá. Hogy eddig miért nem játszottam? Nem, nem.... nem azért mert nem volt rá pénzem, egyszerűen tartottam attól, hogy a játék hevében (pontos ismeretek és előtanulmányok nélkül) igen gyorsan a lejtő legaljára csúszhatok, az pedig nem nekem való. DE MOST, itt a póker-akadémia. Abszolúte kezdőként nincs mit veszítenem, ezért miért is ne csináljak 1-2 év múlva valami olyasmit, ami nem jár akkora felelősséggel mint a mostani munkám. Engem ez, a játék, valamint a matematika szeretete hajt. Remélem a segítségetekkel hamarosan lehetőségem nyílik rá.
Nagyon köszönöm az oldal létrehozóinak a lehetőséget hogy itt kérjünk tanácsot, segítséget ha megszorulunk.
Kezdésként beszereztem az általatok javasolt könyvek egy részét....hm hát lesz mit olvasni :-D
Remélem ez az oldal lesz az elkövetkező 20 évben az általam leglátogatottabb oldal. Sok szerencsét és kitartást a szerkesztőknek, Üdv BetDoc
Szia BetDoc, legyen úgy, ahogy mondod. :cool:
8 evvel kesobb
Sziasztok, regen jartam itt.
Gondoltam erdekes lesz igy 8 ev utan egy ujabb poszt. Igen azota is jatszom. Olyan kb USD 60.000 befektetessel olyan USD 80.000-nel jarok.
Ami ide visszahozott az az a teny hogy vegre elertem egy kituzott celt. Par hettel ezelott sikerult donto asztalra jutnom es a 4-dik helyen vegeznem a Pokerstars legutobbi online championship-jen. A cel egy USD 10.000 feletti nyeremeny elerese volt. A 4. hely USD 13.800-at fizetett ezzel attorve a jeget 8 ev utan.
Azt kivanom nektek ne kelljen 8 evet varnotok erre.
Mindenkinek tovabbi jo jatekot es meg igerem visszanezek.
Udv Zozo
Akkor 2023 októberében jöhet az újabb poszt.
Amúgy meg gratula!
Koszi, igerem beirok, meg akkor is ha elviszem a Monacoi fodijat :D