Betonfal: kezdjük az alapokkal...
Sziasztok!
Ráleltem erre az oldalra (persze nem véletlenül), és mivel szeretek részt venni és építgetni új dolgokat, így gondoltam szeretnék tag lenni ebben a társaságban.
Jómagam príma 78-as évjáratú vagyok (gyk.: 29 leszek), a csattogós lepke-tologatós időszakomat vidéken, mondhatni a tehenek farka mellett töltöttem. Ebből az időből gyökerezik a matemetika és számítógépek iránti szeretetem, így szinte nálam is adta magát, hogy egyszer csak online pókerre adjam a fejem.
Kb. 8-10 hónapja kerültem először kapcsolatba a játékkal egyik ismerősömön keresztül (nevezzük BB-nek), de az akkori kiruccanásom még igazi cél nélküli volt. Kipróbáltam, de csak az íze végett. A változás BB sikeréhez kötődik, egy tornán elég jó helyezést ért el, elég komoly pénzösszeg ütötte a markát.
Itt döntöttem el, hogy én is szeretnék a póker habostortájából némi kis morzsát, elkezdtem a felkészülést. Persze csak úgy módjával, nehogy megülje a gyomromat. Olvasgattam ezt-azt, nézegettem termeket, majd elkezdtem freeroll tornákon indulni. Párszor már sikerült bejutnom a buborékba, eddigi legjobb helyezésem egy 4. hely egy 200 főnek hirdetett 50$ összdíjazású tornán. Persze a nyereményt alacsony tétes NL asztalon egyből "bedobtam a közösbe"... De mindent a fejlődésünk érdekében!
A póker mellett imádok internetezni (van némi kötődésem online üzletekhez), illetve egy autó alkatrészekkel foglalkozó nagykernél töltöm ki a napi mókuskereket. Nagyjából ennyi, várom a kérdéseket!
Jó reggelt!
Hát akkor üdv. a csapatban :-)
Kb. hasonló cipőben járok, már ami a pókert illeti :-) Bár az évjárat is közel van ('77) :D
Üdv az oldalon, várjuk a beszámolókat a fejlődésedről.