Akkor nyomtad rendesen mert én ahogy én láttam egy átlagos vpip-vel,van vagy 50k leosztás az 500 dodo bonusz NL50fr-n.
Ami 100-n 18000 leosztás tehát elég nagyot ugrik,mondjuk ott már 3 dodo a max rake sokkal jobban pörög.
Vesztő session-nel indul a December,-2 buy-in...
Már lassan gondolkozhatok mikor lépjek vissza NL30-ra kb.-1200$ a bukószériám:-(
Mindig van egy-egy kulcs party amit elcseszek és lőttek a sessionek!
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
7 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG spur1960 ($46.75) 33/3/1 800 hand
UTG+1 strullaliese ($50.50)
MP babas21 ($15.01)
CO ting79 ($9.84)
BTN Hero ($52.08)
SB snowworm678 ($9.75)
BB Jassolasso ($70.13)
Pre-flop: ($0.75, 7 players) Hero is BTN :8c: :9c:
spur1960 calls $0.50, 3 folds, Hero bets $2.25, 2 folds, spur1960 calls $1.75
Flop: :9h: :Qh: :8d: ($5.25, 2 players)
spur1960 bets $5.25, Hero bets $12.50, spur1960 calls $7.25
gyakori hiba! Túl kicsi a 3bet 17$-kb szerintem...
Turn: :Qd: ($30.25, 2 players)
spur1960 bets $15, Hero bets $37.33, spur1960 calls $17
miért nem dobom el.... !!!!
River: :ah: ($99.58, 2 players)
Final Pot: $99.58
Hero shows: :8c: :9c:
spur1960 shows: :Qs: :Ks:
Hero wins $5.33 ( lost -$46.75 )
spur1960 wins $92.75 ( won +$46 )
Ezenkivűl még 4 AK-m vérzett el preflop all-in-ben SS ellen (15-20$)
A számaim nem rosszak, csal éppen nem nyerek, úgy látszik fordítva működök mint mások most kezdtem el lazulni...
VPIP:23
PFR:10
AF:3,5
WSF:28°% itt a bibi kevés
3bet:3,7
Cbet:65%
Ma megcsinálom a videót ez már nem mehet így tovább ez már nem downswing,itt gondok vannak nem kicsik nagyok...:-)
GL!
Hát ezt kegyetlenül elszúrtad, ez tény... ez a minraise szerü 3bet ez horror.
Ráadásul az 1-es AF-jével belenyit a turnbe, és nem dobod el...
Tudom, hogy nem elemzésre tetted be a handet, inkább elrettentésként, de ha sokszor csinálsz ilyeneket, akkor tényleg gond van.
A 28% tényleg rettentő kevés, ebben biztosan van egy rakás cooler is.
Ha ilyen rossz a periódus, szerintem egy kicsit feszülj vissza, és ha elkapod a fonalat, akkor lehet megint egy picit lazulni (ha feltétlenül LAG-abbul akarod tolni)
VPIP:23
PFR:10
AF:3,5
WSF:28°% itt a bibi kevés
3bet:3,7
Cbet:65%
Ma megcsinálom a videót ez már nem mehet így tovább ez már nem downswing,itt gondok vannak nem kicsik nagyok...:-)
GL!
FR statok tudom kicsit meredek, össze kell kapnom magam...
Nem minden potra kell rárepülni, ha előttem checkeltek!
FR statok tudom kicsit meredek, össze kell kapnom magam...
Nem minden potra kell rárepülni, ha előttem checkeltek!
Felötlött bennem, hogy esetleg az ellenfél statjaiból sem azt nézed ki ami igazán segítene egy adott döntési helyzetben (vagy talán nem is nézed?).
Ha a példát vesszük, akkor például ebben az esetben az emelési hajlandósága, és szokásai talán többet segítenének neked, mint egy alap indulási stat. Az hogy UTG-n belimpelt és tartott egy emelést az egy ilyen passzív fish-nél simán alap bármivel, így ebből range nem igazán meghatározható. Viszont feltételezhető, hogy ha belenyit a flopba akkor sok esetben lesz nála valamilyen kapcsolódás. Ha megfelelő méretű 3bet-et is tart, akkor nagyon valószínű, hogy TP kapcsolódás, és ha ezt követően még egy ilyen turnbe is belenyit akkor az már tuti valami gusztustalanság :)
A VPIP/23-mad rengeteg marginális kezet is takar amihez meg mégtöbbet kell readelni, úgyhogy csak csatlakozni tudok kisrapihoz, és szvsz csökkenteni kéne azt a VPIP-et.
Köszönöm a hozzászólásokat!
detto. stabil 14/10-es 3-3,5os 3bettel stabil nyerő tudok lenni 20-100ig.
szerintem rengeteget limpelsz és a vakokból is rosszul játszassz, ez eredményezheti a magas vpipt.
videót nagyon szívesen megnéznék, mert hasonló szinten játszunk, csak kiokoskodunk vmit ;)
December eleje: 4nap, -4 buy-in....
Ott folytatom ahol a novembert abba hagytam.....
Képtelen vagyok plusszos sessiont összehozni!
Azt hiszem, túl játszom a handeket, visszaállok az ABC pókerre és kerülöm a felesleges move-okat.
Ma reggeli session már ebben az elhatározásban telt. Végül SS ellen buktam all-in-t AKvs1010
Vakcsatában szintén SS ellen AKvsAQ szintén végül -9$ -ral zártam ami majdnem nyeremény
15/9/2,5 játszottam nyugisan és a kényes szitukban inkább dobtam.
Remélem lassan átfordul a downswing up-ba, mert erősen megfogyatkozott a BR, és nem igazán szeretnék visszalépni!
GL!