Én SH-et játszom Starson és egyértelmű a nit TAG-okkal kell játszanom. A lényeg, hogy nem nagyokat kell tőlük nyerni, csak kicsiket. Legtöbbször mikor ccolnak pf az sethunting, így any flop cbet és ha olyan a textúra any turn barrell, rr-re meg a royal flusht is eldobom. Szerintem az ilyen játékosokat a legkönnyebb olvasni és lejátszani őket.
A játék során mindig az ellenfelekhez kell alkalmazkodni, nem feltétlen jó mindig a saját játékodat játszani.
Szerintem próbáld meg azt, hogy leviszed mondjuk 9 (fúúúú, FR-esként 9 asztalon játszak, nem vagy normális peti!) és az ellenfeleket játszod meg, nem a lapjaidat.
PS-en egy jó TAG játék simán működik, 13/10 körüli szerintem ideális.Openlimpet felejtsd el tényleg.
Neomorf valami ilyesmire gondoltam én is első felindulásból, persze postflop tele vagyok leak-ekkel. Azért itt jobb játékosok vannak mint az Ongame-en és ez inspirál, hogy én is jobb legyek.
Ami még tanács, hogy Titcar azt mondta a DC FR videók után, hogy nem érdemes őket megnézni, mert túl "nitek", inkább SH. Ha meg azokat nézed, akkor Coaching tree 1,2, Unconventional Wisdom, Remix, Ghost, Lima Aid 1,2,3, pár lesz ami FR, de a legtöbb SH. Inkább ezeket töltsd le. Sok sikert!
Ami még tanács, hogy Titcar azt mondta a DC FR videók után, hogy nem érdemes őket megnézni, mert túl "nitek", inkább SH. Ha meg azokat nézed, akkor Coaching tree 1,2, Unconventional Wisdom, Remix, Ghost, Lima Aid 1,2,3, pár lesz ami FR, de a legtöbb SH. Inkább ezeket töltsd le. Sok sikert!
Szerintem pont, hogy nem jó!! Mivel sok a tag, semilaggal szét lehet tépni őket. Persze jobb postflop skillek kellnek, de fejlődni kell! 15-19/12-15-öt javaslom. Fishek ellen persze feszesen, soxor cbet sem kell, ha nem talál a flop, mert adják. Egyszerűen el kell tudni engedni a gyönyörű AK-t... stbstb
GL
Mondjuk 19/15-öt nem hinném hogy lehet 16 asztalon normális játszani...
Más felfogásban a PS-on
Sokat agyaltam a tegnapi hozzászólásokon, köszönöm mindenkinek a segítséget!
A mai első sessionben próbáltam lazítani a játékomon és nagyon koncentráltan játszani.
Azt kell mondjam az eredmény túl szép lett. Jó lapjárásom is volt az az igazság, de tény nagyon éreztem most a játékot. :-))
Majd meglátjuk, mit hozz a hosszútáv!
csatolva a statok:
GL!
Kínlódás a PS-en
Bár úgy érzem, hogy javul a játékom, de képtelen vagyok nyerni bár még csak 10k hand a minta...
Mindig van egy kérdéses hand amin "elcsúszom".
Íme a mai:
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
7 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG haukso ($93.25)
UTG+1 Hero ($50.20)
MP acerado ($50.95) 12/9/4 Prelop 3bet:4
CO Faraon777 ($50.75)
BTN tekapu ($52.60)
SB marbru7 ($45.00)
BB ElArquimista ($50.60)
Pre-flop: ($0.75, 7 players) Hero is UTG+1 :Qd: :Kd:
1 fold, Hero raises to $2, acerado calls $2, 4 folds
Flop: :Td: :Jd: :Ac: ($4.75, 2 players)
Hero checks, acerado bets $3, Hero raises to $10, acerado calls $7
álom flop
Turn: :Jc: ($24.75, 2 players)
Hero checks, acerado bets $12, Hero calls $12
fél pot-nyi hívás, WTF?
River: :7c: ($48.75, 2 players)
Hero checks, acerado goes all-in $26.95,
AA-val 3bettel, flush nem hiszem egyedül 1010 és AJ amivel call-ol preflop
easy call? fold?
Bet-bet-bet/call any minden utcán, a turn checket nem is értem....