Littlemage
Válasz Krinyó kommentjére
2007. nov. 9. 9:12

Csatlakozom az előttem szólókhoz, üdv a fedélzeten :)

Krinyó
Válasz Littlemage kommentjére
2007. nov. 9. 13:34

TY:)

papacsa
2007. nov. 9. 14:40

Hm nem rossz, amit elértél eddig! Grat hozzá.
Csak így tovább a Lenini úton!:D
Melyik teremben vagy megtalálható hol nyomod?

Doli
2007. nov. 9. 15:33

Szia Krisztián!

Gratulálok a sikereidhez. Hasonlóak a terveim.

Kicsit magamról: kb 4 hónapja játszottam életem első partiját élőben egy üzleti utam egyik estéjén. Eddig csak promociós asztalokon majd kb 1,5 hónapot mikro limiten játszottam (0.01-0.02 c). Tegnap volt 3 hete hogy felültem 0.05-0.10 centre (ez még mindig mikro de már kicsit izgalmasabb) 100 dollárból 176-ot csináltam. 4 asztalon napi 2-2,5 óra játékkal feszes agresszív stílusban.

Az alábbi dologban kérném a segítségedet (segítségeteket):
A bankrollom már lényegesen előrébb járna ha a magas pocket párok nem lennének a pakliban :) (tt,jj,qq,kk,aa)
Sajnos sokszor ezekkel elveszítem a fejem.
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki ezek miatt 3 at előre 2 őt vissza lép.
Ezt ti hogy tudtátok áthidalni???

Várom a segítségeteket.

ui: még 1× grat a bankrollodhoz.

medgypeti
Válasz Doli kommentjére
2007. nov. 9. 15:58

Szia!Téged is üdvözlünk az oldalon!Jó, hogy egyre több új arc tűnik fel.Azért nem baj ha a magas pocketpárok a pakliban vannak, csak tudni kell megszabadulni tőlük.Én folyamatosan QQ-val szívok...

Demiro
Válasz Doli kommentjére
2007. nov. 9. 16:09

Az alábbi dologban kérném a segítségedet (segítségeteket):
A bankrollom már lényegesen előrébb járna ha a magas pocket párok nem lennének a pakliban :) (tt,jj,qq,kk,aa)
Sajnos sokszor ezekkel elveszítem a fejem.
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki ezek miatt 3 at előre 2 őt vissza lép.
Ezt ti hogy tudtátok áthidalni???

Szerintem minőségi fejlődés egy pókeres életében, ha el tudja dobni a magas pp-ket. Itt azért minden egyes párnál különbség van. Micro limiten, preflop AA-t, KK-t mindenképp all-inig kell tolni, ha van rá lehetőség. Ha olyan jó a readed, hogy az ellennél AA van, Nálad meg mondjuk KK, akkor azt is el kell engedni. :) A TT, meg a JJ két nehezen játszható kombináció. Ezeket veszélyesnek tűnő flopon (főleg ha van lennt mafógasabb lap és Te nem javultál) általában nyugodtan el kell engedni. Preflop emelj velük, a floppon általában tovább agresszorkodni, de ha nem segít rajtad a flop és valaki jön Veled, netán visszaemel, akkor sokszor muszáj ezeket elengedni.

Nem mintha nekem vagy sok játékosnak mindig sikerülne. :)

Játssz sokat azon a szinten, ahol kényelmesen érzed magad, és rá fogsz érezni a nagy párokkal való játékra (is). Plusz olvass el mindent, ami a kezedbe kerül a pókerrel kapcsolatban (könyvek, fórumok).

trankus
2007. nov. 9. 16:43

Sok sikert!!!

spirited
Válasz trankus kommentjére
2007. nov. 9. 16:56

Üdv a forumban! Érezzétek magatokat otthon :)

Krinyó
Válasz papacsa kommentjére
2007. nov. 9. 18:12

Köszönöm a szivélyes fogadtatást:) Úgy érzem jó kis társaság van itt,és tetszik:)

Krinyó
Válasz Doli kommentjére
2007. nov. 9. 18:24

Üdv neked is!Nem szeretnék már egy nap utén tamáskodni,de hidd el kemény munkával ellehet érni vmi hasonlót mint én!Remélem még többet is$$$:)U:A kérdésedre....nem sokára szeretnék erről a témárol irni bővebben!Remélem mindenki tetszését elnyeri majd!És jó kis témát szolgatatunk majd egymásnak!

Élő ügyfélszolgálat