Blatand prelidium
Incipit
Blatand vagyok és még nincs egy éve hogy pókerezem (de eddig csak play money-val) és tanulgatom a póker íratlan szabályait, bár már egy pár könyv megjelent úgy hogy mondhatjuk most már hogy írott szabályait:)
Jelenleg pedig a az MB-és számlám feltöltésével küszködöm úgy hogy bármilyen nemű segítséget elfogadok
Ja és egy eldöntendű (szerintem ember függő) kérdés ha elötted 2 ALL-IN van preflponál és AK van a kezedben meg adod vagy sem?
Incipit
Blatand vagyok és még nincs egy éve hogy pókerezem (de eddig csak play money-val) és tanulgatom a póker íratlan szabályait, bár már egy pár könyv megjelent úgy hogy mondhatjuk most már hogy írott szabályait:)
Jelenleg pedig a az MB-és számlám feltöltésével küszködöm úgy hogy bármilyen nemű segítséget elfogadok
Ja és egy eldöntendű (szerintem ember függő) kérdés ha elötted 2 ALL-IN van preflponál és AK van a kezedben meg adod vagy sem?
A legtöbbször a dobás a jó játék.
Ha bírod a br ingadozást, akkor néha add meg, ha bejön kasza, ha nem, akkor is legalább nyerhetsz némi félelemkeltő imidzset talán - máramennyiben gondolkodnak az asztalnál
ÍMost már megerősítetettetek a hitemben hogy általában érdemesebb eldobni.
de mi a helyzet ha KK van a kezedben ott már valószínű hogy az elötted lévőknél van A a kézben ha jobb játékosok akkor szerintem mind2-nek tehát kicsi az esély hogy lejöjjön én ezt valószínű megadnám (ha csak nem levanamortizálva a bankrollom)
A válasz nem ilyen egyszerű. Függ az adott teremtől és az adott játékosoktól.
KK -t nem dobok preflop.
de mi a helyzet ha KK van a kezedben
Egyetértek w2p érvelésével. Egy normál cash-game partiban egy raise, reraise all-in, call szituáció esetén (nem nagyon látom, hogy lehet máskülönben 2 preflop all-in), az AK akár suited akár offsuit instafold, ha mindenki előtt 100BB van, még viszonlyag hülyébbek ellen is.
KK -t nem dobok preflop.