daneenagy1
2014. szept. 7. 12:33

Daniel, bemutatkozás

Sziasztok!
Dani vagyok, régóta követlek benneteket, Akadémiások! Nagyjából 4 éve kezdtem bele a pókerbe, közben voltak nagyobb megszakítások. Eleinte ahogy sokan mások, én is freerollokon kezdtem a grindelést. Azóta belekóstoltam nagyon sok fajtájába, típusába a pokernek és jelenleg az SNG-k nél ragadtam le, kiegészítésként mtt-ket is tolok. Az a típusú játékos vagyok, aki hajlandó elismerni a hibáit és hajlandó leülni tanulni, elemezni és hasonlók. DE közben azért arra is rájöttem, hogy nem eleget! Ilyen pl a fórumok mellőzése... Sokaktól hallottam hogy mennyire fontos és hogy mennyit lehet fórumozás közben tanulni, de többnyire legyintettem és rávágtam, hogy nincs időm, helyette inkább mással fejlődök, foglalkozok, jó lesz az. Mostanra egyértelművé lett számomra is, hogy igenis fontos és alpári hiba lenne kihagyni ezt a tapasztalatszerzési lehetőséget! Jelenleg kistétes MTSNG ket nyomok 6-8 asztalon, nemrégiben tértem vissza kitartóbban. Nicket nem véletlenül nem irtam, későbbiekben még kitérek erre is, hogy miért! :):cool:

jacsapoker
Válasz daneenagy1 kommentjére
2014. szept. 7. 12:42

Üdv! Sok sikert!

Hágrid
2014. szept. 7. 18:13

Üdv az oldalon! Sok sikert! :)

van Gerwen
Válasz Hágrid kommentjére
2014. szept. 7. 18:21

Szia!
Én nem Dani vagyok, de sok sikert, géelt, vamoooo!

daneenagy1
2014. szept. 7. 23:44

Köszi szépen srácok! Ja és darts forever!!! :)

iKeksz
2014. szept. 8. 15:28

Te vagy az Gumi?

Élő ügyfélszolgálat