Littlemage
Válasz Erda kommentjére
2008. febr. 26. 10:19

Igen felteszed mindkét gépre a PT-t, ezzel kapcsolatban az ottani supporttal kell beszélned adnek mégegy kódot a masik PT-hez asszem.

ezek utan az épp aktuális adatbazist meg mindig el tudod vinni mgaddal pendrive-on, s lecseréled a "regit".

Mondjuk még nem csináltam, mert én mindig az aktuális HH-kat hoztam haza anyuéktól. de tuti meg lehet csinálni.

papacsa
Válasz Godmode kommentjére
2008. febr. 26. 10:36

Szia Erda!

Ne feledd legyen álmod!
Mi az álom, egy határidőre megvalósítandó cél!

A megkezdett úton haladj tovább, mindig lesznek buktatok, akadályok de utána mindig valami jó, felemelő következik.Olyan ez mint a hullámvasút, egyszer fent egyszer lent, de mi arra törekszünk a hullámvölgyet minnél jobban mérsékeljük, mint a mélységét mint a hosszát.

Az alapok:
Tudás= mit kell tudnod
Készség=mit kell tenned
Attitűd= mit kell gondolnod
+
Bizalom=mit kell érezned
:):):D

Hu elmegyek póker pszihólogusnak.

Erda
Válasz papacsa kommentjére
2008. febr. 26. 15:26

papacsa, kb. így küldheti egy vietnámi veterán az iraki harcmezőre a fiát :). köszönöm a lélekteni alapokat!

a PT-s zsonglőrködésre pedig majd térjünk vissza, ha már aktuális lesz, mert nem értettem mindent.

...mostanában a Draculán szoktam freerollozni. van egy rövidtávú célom ezzel kapcsolatban, amiről érdekel a véleményetek. tehát szeretnék itt egy kis kezdőtőkét (15-20 euro) összeszedni NL2-es cashgame-re. eddig kb 4 eurót tudtam nyerni 5 nap alatt - ebből dühből eljátszottam 2-t, mert állandóan JJ, QQ, KK, AA kezekkel estem ki a freerollokról. de mostantól vasfegyelem van. tehát miután sikerült a kezdőtőkét összehozni, a cél a 150-200 euro elérése lenne, amiből tunék venni PT-t és gyorsan átsüvítenék Everestre.

ugyanis a feltöltés a közeljövőben nem reális. másra kell a pénz.

szóval mit gondoltok, reális a célkitűzés vagy inkább húzzam meg a nadrágszíjat, és a saját pénz feltöltésében gondolkodjak?

ma egyébként 2. lettem az egyik freerollon. huhúúú!

Godmode
Válasz Erda kommentjére
2008. febr. 26. 15:32

Tudom, hogy nem szabadna ilyen dolgot tanacsolnom, de szerintem amig nincsen egy picivel nagyobb bankrollod, addig nem ajanlom a PT megvetelet...
Ha erted mire gondolok... :o

medgypeti
2008. febr. 26. 15:35

Tudom, hogy nem szabadna ilyen dolgot tanacsolnom, de szerintem amig nincsen egy picivel nagyobb bankrollod, addig nem ajanlom a PT megvetelet...
Ha erted mire gondolok... :o

Itt a "megvételen" van a hangsúly:D

Erda

persze, értem.
mit gondolsz, mekkora bankrollnál érdemes megvenni?

buktar
Válasz Erda kommentjére

ebből dühből eljátszottam 2-t

Ne ez az amit nem szabad!

saját pénz feltöltésében gondolkodjak?

Ezt csak Te tudod eldönteni.

ma egyébként 2. lettem az egyik freerollon. huhúúú!

Grat!

medgypeti
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 26. 15:37

Szerintem érdemes befektetni valamennyi pénzt.50$-ból el lehet már kezdeni NL2-n játszani kezdetnek.

Godmode
Válasz Erda kommentjére
2008. febr. 26. 15:39

mit gondolsz, mekkora bankrollnál érdemes megvenni?

Igazabol egyreszt most fog kijonni az uj, ugyhogy a PT2-t semmikeppen ne vedd meg, szerintem akkor, amikor az ara nem fogja annyira megviselni a bankrollodat (talan amikor 10* annyi penzed lesz, mint az ara)...

Godmode
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 26. 15:41

50$-ból el lehet már kezdeni NL2-n játszani kezdetnek.

De ugye elvileg nem erdemes/szabadna 25NL alatt jatszani... :o 2NL azert nem sok helyen van...:o

Élő ügyfélszolgálat