Hogy érted?Honnan regisztráltál?Ja az avatarok tényleg unalmasak, de ki lehet kapcsolni őket.4colour decket kapcsold be az optionsban.
Itteni linken keresztül töltöttem le, instalkor a kódot megadtam, plusz írtam emailt a megadott címre. Aztán fogtam, befizettem a pénzt, és elkezdtem játszani.
Hogyan játszunk meg telefonálás közben rosszul egy AA-t
Asszonykával dumáltam és ahelyett, hogy kiültem volna, úgy gondoltam, slowplayelek egyet - hát rendesen tiltre tett...
Seat 1: Playa1 ($26.50)
Seat 2: HERO ($29.70)
Seat 3: Playa3 ($19.10)
Seat 4: Playa4 ($64.85)
Seat 5: Playa5 ($35.30)
Seat 6: Playa6 ($5.90)
Playa6 posts the small blind of $0.10
Playa1 posts the big blind of $0.25
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO [Ah As]
HERO calls $0.25
Playa3 folds
Playa4 folds
Playa5 folds
Playa6 folds
Playa1 checks
*** FLOP *** [Js 5c 6h]
Playa1 bets $0.50
HERO raises to $1.75
Playa3 adds $5.90
Playa1 has 15 seconds left to act
Playa1 raises to $5.85
HERO raises to $29.45, and is all in
Playa1 calls $20.40, and is all in
HERO shows [Ah As]
Playa1 shows [Jd 6d]
Uncalled bet of $3.20 returned to HERO
*** TURN *** [Js 5c 6h] [6s]
*** RIVER *** [Js 5c 6h 6s] [5h]
HERO shows two pair, Aces and Sixes
Playa1 shows a full house, Sixes full of Jacks
Playa1 wins the pot ($50.45) with a full house, Sixes full of Jacks
*** SUMMARY ***
Total pot $53.10 | Rake $2.65
Board: [Js 5c 6h 6s 5h]
Seat 1: Playa1 (big blind) showed [Jd 6d] and won ($50.45) with a full house, Sixes full of Jacks
Seat 2: HERO showed [Ah As] and lost with two pair, Aces and Sixes
Seat 3: Playa3 didn't bet (folded)
Seat 4: Playa4 didn't bet (folded)
Seat 5: Playa5 (button) didn't bet (folded)
Seat 6: Playa6 (small blind) folded before the Flop
Akkor elvileg egy visszaigazoló mailt is kapnod kellett tőlünk, hogy minden rendben van. Ha esetleg nem érkezet meg, írj mégegyszer.
Bocs wilddrew, de sztem ez a parti borzalmasan van megjátszva. Én minden egyes döntési helyzetben mást csináltam volna.
Sztem limppel nem érdemes slowplayelni, a call az rendben van, de limp...
Aztán a reraise se tetszik, bár gondolom sokan játszanák így, ezt nem tartom hibának. Viszont a 3betre már egyértelmű fold, túl kicsi a kassza, h tönkre menj.
Bocs wilddrew, de sztem ez a parti borzalmasan van megjátszva. Én minden egyes döntési helyzetben mást csináltam volna.
Sztem limppel nem érdemes slowplayelni, a call az rendben van, de limp...
Aztán a reraise se tetszik, bár gondolom sokan játszanák így, ezt nem tartom hibának. Viszont a 3betre már egyértelmű fold, túl kicsi a kassza, h tönkre menj.
Tudom, ezt elrettentő példának tettem be :) Telefonon dumáltam, látom AA, jó, legyen call, most dumálok... Ez lett a vége :)
Uraim, hölgyeim, komoly gondok vannak... Beleejtettem magamat abba a csapdába, hogy túl sokat játszottam egyhuzamban. Valamilyen furcsa oknál fogva, hogyha rövid (max 30-45perc) sessionöket játszom, akkor képes vagyok higgadtan, nyugodtan játszani, de tegnap este túl sok időm volt, és túl korán benéztem egy csapdát, ami elindította a lavinát. Fáradtan éjjel kezdtem játszani, több mint 3 órán keresztül toltam, a végén teljesen kapkodva és idegesen, és amikor valamilyen csoda folytán, egy nagyobb tétes asztalon visszanyertem minden pénzt, amit az este folyamán elvesztettem, plusz még némi "aprót" is, elkövettem a legsúlyosabb hibát. Hajnali 4kor, üveges tekintettel, hulla fáradtan úgy döntöttem, folytatom, mivel csak pár cent hiányzott az első bónuszomhoz... A végén gyakorlatilag a teljes br-ommal toltam, és ugráltam le-föl, igen nagy kilengésekkel...
Sose tartottam magam jó pókerjátékosnak, nem vagyok képes kellő alázatot mutatni a játék iránt, és a tiltet megfelelően kezelni. Végiggondolva, nem is a tilt önmagában a probléma, sokkal inkább az, hogy nem veszem észre, mikor nem lenne szabad játszani, vagy ha mégis, nem érzékelem, hogy mikor van az a pont, amikor abba kell hagyni. Legtöbbször egyfajta büszkeség és pánik keveredésről van szó, amikor látom, hogy 2 óra alatt elbuktam 1 heti melóm eredményét, és hiába van még meg a br-om nagyobbik része, ráteszek három lapáttal, mert le akarom győzni a póker "isteneit". Sokat olvastam a fórumbejegyzéseket és őszintén tisztellek (és irigyellek) titeket, hogy képesek vagytok stabilitást felmutatni a játékotokban, nekem ez nem megy. Hogy maga a játékom milyen, nem tudom. Úgy gondolom, a sikeresség felé gyakorlatilag bármilyen stílusú játékkal el lehet jutni, az emberen múlik minden. Igaziból nem tudom, mit tegyek. Hiába elemzem a játékomat, hiába nézem, mit hogyan kellett volna játszani, folyton arra lyukadok ki, hogy szolid nyerések sorozatát rossz lelki/fizikai állapotban történő masszív bukások tartkítják és egyben "ellensúlyozzák". Szeretnék tanácsot kérni tőletek, de igaziból azt se tudom, mire kérjek, mert pontosan tudom, mit kellene tenni a bukás elkerülésére, mégis, amikor bukom, akkor ezt nem veszem figyelembe... Lehet, túl komolyan veszem ezt az egészet, és nagyívben kellene "kezelni" a dolgot, ha nyerek, nyerek, ha vesztek, vesztek, 'oszt jónapot.
Good Skill
Talán majd idővel a tapasztalat és rutin segít kezelni ezeket a kilengéseket, valamint a játékod is stabilabbá válhat.
Szerintem a megoldás abban rejlik, hogy amikor leülsz játszani végiggondolod, hogy milyen "állapotban" is vagy éppen. Mielőtt pedig beülnél az asztalokhoz, kitűzöd magadnak, hogy mennyi, és milyen hosszú session-öket vállalsz be. Tapasztalataim szerint egy-másfél óránál nem nagyon érdemes egyhuzamban játszani. Tehát tarts egy tíz-húsz percnyi szünetet, ilyenkor mehet hallgass egy kis zenét, nézz rá a fórumra :), vagy járkálj egyet - a lényeg, hogy szellőztesd ki az agyadat. Közben persze érdemes mérleget vonni: megnézve a lejátszott partikat (pt-elemzés), próbálj objektív képet alkotni arról, hogyan is ment a játék, s érdemes-e folytatni...
Ha a kép nem tetszik, inkább hagyd abba!!! Nézz egy filmet, netezz, aludj... mittom én. Fontos, hogy csak teljesen koncentráltan ülj le játszani!
Valamint: olvass, tanulj, elemezz! S hidd el, az eredmény nem marad el!
Jó játékot, gl!