freeSolo74
2020. júl. 21. 20:56

freeSolo74, helló

Sziasztok, nagyon nem rizsáznék.
Megnéztem, cash 6max legalján HUD nélkül pozitív leszek-e, vagy bukó az első hónap alatt, napi kb. 4 órában, egy asztalon (Unibet, sans HUD, ki ne ******nak velem már az elején a kanok). Pluszos lettem, úgyhogy folytatom.
Ha az első év után is pluszos leszek, lesz miről írnom, gondolom.

Addig csak helló, hátha odaírok valahová, ne legyen türhőség, honnan szalajtottak.

Köszi,
Sz

superstar216
Válasz freeSolo74 kommentjére
2020. júl. 21. 23:30

Sok sikert!

van Gerwen
Válasz superstar216 kommentjére
2020. júl. 22. 18:44

Helló, pont tegnap néztem meg a rólad megnevezett kiváló Free Solo filmet, igaz, másfél óra masszív szédülés volt nekem tériszonyosként, pedig meg sem voltam rúgva. Te is olyan őrült sziklamászó inas vagy, mint a főszereplő? GL és jó egészséget!

freeSolo74
2020. júl. 23. 12:34

Köszönöm!

Nem sziklamászom, én is csak a filmet láttam (de bizony, hogy mekkora *****jó film). Aztuán megmaradt bennem ez a szóösszetétel, hogy free meg solo. Aligha tudnám jobban két szóban összefoglalni, hogy miképp vagyok elememben: szabadon hozhassam a döntéseimet, és közben mindenki hagyjon békén a picsába: se főnök, se hülyék:)) Hát, így.

freeSolo74
2020. aug. 6. 13:09

Így jobban utánatúrva, valszeg ez az első egy hónap sokkal inkább írható poz variancia + mázli számlájára, mint másra. (kb. 8-6K hand, cca. 2BB/100). Úgyhogy, mivel aug.-ban úgyis költözésem lesz, ezt felhasználom arra, hogy egyel tudatosabb legyen a dolog.

Ahogy nézem, min. három dolgot kéne stabil rutinba tenni, ebből
- a játékra szánt idővel nem lesz gond, viszont valami átfogóbb stratégia szükséges lesz. Ami annyira részletes, hogy lefedje a nagyrészét a szituációknak, amikkel találkozhatom, de van annyira egyszerű, hogy fel is fogjam és on the fly tartani is tudjam. (Az eddigi nem stratégia volt, csak helyben döntések)

- Az out of table mentális és fizikális részét átgondolom, hogyan tudom összehangolni a napi dolgokkal.

- A tanulás és elemzés terén a Sklansky Theory mellé Ed Miller könyvét, BlackRain79 micro írását, meg a Ryan Fee-t veszem hozzá (ha már voltatok olyan előzékenyek, hogy lefordítva ide tettétek ingyé', ezúton is kösz!). Azt gondolom, ezekkel az elmélet és a gyakorlat így kezdőként le van fedve (amennyire írásban lefedhető) elég részletesen / elég egyszerűen. Vagy volna erre jobb kombó?

Elemzésre saját játékot tervezek. Mivel a matek felől jövök (életemben nem láttam poker-t tévében, streamen se többet pár óránál), meg a hobbi programozás felől (OSX C, Obj-C, Python), valami egyszerűbb hommade framework-el gondolok játszani. Mert szórakoztat valószínűségeket programozni, és mert az egyszerűbb és fürgébb céleszközöket jobban szeretem, mint a komplikált és lomha gyári appokat, pláne drágán...

Szal ezeket tábláztam be augusztusra, utána 30BI beülővel megnézem, mennyit érek 100K hand alatt.

Élő ügyfélszolgálat